Noul sezon al Ligii Campionilor începe cu participarea campioanei en-titre și a granzilor din Paris și Torino

1200-628

În noul sezon al Ligii Campionilor UEFA, pe microbiști îi așteaptă un spectacol grandios. Cel mai prestigios turneu de fotbal intercluburi începe diseară, pe 6 septembrie, când telespectatorii canalului TV Setanta Sports și utilizatorii platformei OTT setantasports.com vor avea ocazia să vizioneze meciul campioanei în exercițiu și al celui mai bun jucător din Europa.

Real Madrid, condusă de Carlo Ancelotti, va juca în deplasare împotriva lui Celtic Glasgow, care revine în Liga Campionilor UEFA după o pauză de patru ani. În aceeași seară, fanii vor putea urmări meciul dintre PSG și Juventus. Nemilosul trio parizian – Messi, Mbappé și Neymar – e în formă mare și în așteptare de victime. Parc des Princes din Paris va găzdui confruntarea dintre gigantele Franței și Italiei.

Pe 6 septembrie va juca și una dintre principalele favorite ale turneului – Manchester City. Echipa lui Pep Guardiola urmează să viziteze Andaluzia, unde o așteaptă Sevilla FC. Și AC Milan va încerca să obțină prima victorie în faza grupelor împotriva lui RB Salzburg în Austria. Alături de campioana Italiei, în grupă se află Chelsea Londra, care va juca primul meci la Zagreb împotriva echipei locale Dinamo.

Pe 6 septembrie, fanii vor putea viziona următoarele meciuri pe platforma setantasports.com:
# Celtic – Real Madrid;
# PSG – Juventus.

Și pe 7 septembrie pe microbiști îi așteaptă un spectacol grandios. Meciuri strălucitoare se vor desfășura în Italia în a doua zi a primei etape a fazei grupelor Ligii Campionilor UEFA, ediția 2022/2023. Inter Milano va juca acasă cu una dintre favoritele turneului – Bayern München, iar Napoli, pe stadionul „Diego Armando Maradona”, o va găzdui pe finalista sezonului trecut – Liverpool FC. În aceeași zi va juca și FC Barcelona, ​​care va încerca să o învingă acasă pe Viktoria Plzeň – outsidera „grupei morții”.

Campioana din Țările de Jos, Ajax, se va confrunta pe propriul teren cu finalista Europa League din sezonul trecut, Glasgow Rangers, care au revenit la cea mai prestigioasă competiție interclubului după o pauză de 12 ani. Campioana în exercițiu a Ligii Europa, Eintracht Frankfurt, va găzdui Sporting Lisabona și va încerca să acumuleze primele trei puncte în Liga Campionilor.

Pe 7 septembrie, fanii vor putea viziona următoarele meciuri pe platforma setantasports.com:
# FC Barcelona – Viktoria Plzeň;
# Internazionale – Bayern München;
# SSC Napoli – Liverpool FC.

Utilizatorii setantasports.com vor primi o reducere de 50 % ca parte a promoției Ligii Campionilor doar folosind codul promoțional UCL22. În urma înregistrării și achiziționării abonamentului, iubitorii de fotbal, după meciurile de marți și miercuri din Liga Campionilor, se vor putea bucura de confruntările strălucitoare de joi din Liga Europa și Liga Conferințelor.

Pe 8 septembrie, Sheriff Tiraspol, singura reprezentantă a Moldovei în faza grupelor Europa League, va disputa primul său meci în cadrul grupei E. Actuala campioană a Moldovei urmează să viziteze Nicosia pentru confruntarea cu Omonoia. În aceeași grupă se află și una dintre principalele favorite ale turneului – Manchester United, care va juca acasă cu Real Sociedad. E de menționat că, după sezonul 2002/2003, Liga Campionilor UEFA începe pentru prima dată fără Cristiano Ronaldo. Fotbalistul care de cinci ori a fost desemnat cel mai bun jucător din lume va începe noul sezon în cel de-al doilea ca valoare turneu intercluburi al UEFA.

O altă favorită la câștigarea Ligii Europa, Arsenal Londra, va juca în deplasare cu FC Zürich, în timp ce actuala campioană a Ligii Conferințelor, AS Roma, se va confrunta cu Ludogoreț Razgrad.

Pe 8 septembrie, fanii vor putea viziona următoarele meciuri pe platforma setantasports.com:
# Manchester United – Real Sociedad;
# Omonoia – Sheriff.

UCL22 este codul promoțional care va permite fanilor fotbalului și sportului în general să obțină o reducere de 50 % după înregistrarea pe platforma OTT setantasports.com. Pe lângă UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Conference League, aceștia pot să urmărească Premier League (Anglia), La Liga (Spania), Bundesliga (Germania), Serie A (Italia), Ligue 1 (Franța), Eredivisie (Țările de Jos), Premier League (Scoția), Pro League (Belgia), Championship (Anglia), 2. Bundesliga (Germania), La Liga 2 (Spania), NBA și Euroliga, Formula 1, UFC, turnee de tenis feminin și masculin, NASCAR, golf, hochei și Bellator MMA.

Taguri: #Setanta Sports
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente