Micro Lab lansează un nou internship. Înscrie-te la program și pune bazele carierei în inginerie

micro lab
Foto: Micro Lab/facebook

Clubul Ingineresc Micro Lab de la Universitatea Tehnică a Moldovei lansează un program de internship, destinat studenților și studentelor pasionate de Tehnologii Inovative. Potrivit organizatorilor, proiectul te ajută să te inițiezi în domenii precum, robotica, mecatronica, web development sau embedded systems.

De-a lungul a trei luni, tinerii și tinerele vor fi ghidați de mentori cu experiență în domeniul ingineresc. Urmează să fie organizate lecții și laboratoare în cadrul cărora o să lucrați în echipe asupra unui proiect inovativ.

Micro Lab UTM

Programul oferă oportunități de dezvoltare a abilităților tehnice și experiență de muncă pentru elaborarea unui proiect real.

La final, participanții vor avea posibilitatea de a se angaja în calitate de specialiști la una din companiile partenere.

Dacă ești interesat de această oportunitate, completează formularul de înscriere.


Micro Lab de la Universitatea Tehnică a Moldovei, de-a lungul a zece ani, a organizat evenimente și a creat oportunități precum, sesiuni de workshop, hackatoane, bootcamp-uri, programe academice, proiecte de cercetare și dezvoltare. Anual, Clubul Ingineresc implică peste 300 de tineri și tinere în activitățile sale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente