‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 22 aprilie, 2024
8.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriPrima ediție de toamnă a târgului „Cămara Fest” - savurează deliciile toamnei alături de...

Prima ediție de toamnă a târgului „Cămara Fest” – savurează deliciile toamnei alături de producătorii autohtoni

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Micii producători autohtoni ne invită în acest weekend, pe 10 și 11 septembrie, la o nouă ediție a târgului „Cămara Fest” care va avea loc pe esplanada parcului „Alunelul” de pe strada Calea Ieșilor, sectorul Buiucani.

Pentru că e sezonul strugurilor dulci și parfumați, a merelor timpurii și a prunelor mustoase suntem invitați să luăm acasă tot ce are Moldova mai bun. Nelipsită va fi mierea autohtonă, ceaiurile din plante și fructele uscate.

Târgul va aduna mici producători autohtoni de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, de la Slobozia Mare, Cahul producătorii vor aduce brânză și caș de oi, celebrul salam din carne de oi, până la mierea de la Ocnița, evenimentul se dorește a fi unul care adună pe aceeași platformă toți producătorii care au nevoie să-și vândă produsele.

Nelipsiți vor fi și producătorii din autonomia Găgăuză care vor fi prezenți cu cașavaluri sută la sută naturale din lapte, dar și producători de dincolo de Nistru, care ne vor aduce bunătăți din carne de prepeliță.

Evenimentul, al cărui partener media este și Agrobiznes, își dorește să sprijine micii producători autohtoni, indiferent de etnia și limba vorbită.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›