‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 18 aprilie, 2024
10.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAsociația Agrocereale: Azerbaidjan a înaintat cerere de achiziționare a 100 de mii de tone...

Asociația Agrocereale: Azerbaidjan a înaintat cerere de achiziționare a 100 de mii de tone de grâu

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Igor Grigoriev, președintele Asociației Exportatorilor și Producătorilor de Produse Agricole și Cerealiere „Agrocereale”, a anunțat că, în cadrul unei întrevederi cu E.S. Gudsi Osmanov, Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, au discuta despre cererea înaintată de a achiziționa 100 de mii de tone de grâu alimentar pentru rezerva de stat a Azerbaidjanului. 

„Orice posibilitate de a comercializa produsele noastre este o oportunitate destul de bună, mai ales în condițiile curente. Membrii Asociației vor studia cererea înaintată ca să decidă participarea la licitație, inclusiv cu posibilitatea de a realiza livrări de grâu alimentar din țara noastră în Azerbaidjan. Mai mult ca atât, recent, Maia Sandu, președinta Republicii Moldova a avut la fel o întrevedere cu Iliham Aliev, unde a fost abordat inclusiv acest subiect, cât și livrarea din Azerbaidjan a fertilizanților pentru necesitățile Republicii Moldova”, a menționat Igor Grigorev.

Amintim că, la data de 18 august curent, Agenția Rezerve Materiale (ARM) a anunțat licitația de achiziție a 41.715 tone de grâu alimentar pentru completarea rezervelor de stat a Republicii Moldova și de mobilizare pentru anul 2022.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›