Zi de sărbătoare pentru Serviciul Vamal: „31 de ani s-a aflat în serviciul cetățenilor, afirmându-se drept o instituție capabilă sa facă față provocărilor”
Zi de sărbătoare pentru Serviciul Vamal, care marchează astăzi 31 de ani de la fondare. Cu această ocazie, conducerea Serviciul Vamal a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți angajații său. „În toți acești ani, sistemul vamal s-a aflat în serviciul cetățenilor, afirmându-se drept o instituție capabilă sa facă față provocărilor și să asigure realizarea obiectivelor politicii vamale ale statului”, se arată în notă. Și Poliția de frontieră a venit cu un mesaj de felicitare.
Foto: simbol
„Stimați colegi, funcționari vamali, ofițeri vamali, veterani ai Serviciului Vamal În fiecare an, la 4 septembrie, în Republica Moldova este marcată Ziua profesională a funcționarului vamal. În acest an sunt aniversați 31 de ani de la crearea sistemului vamal național.

Stimați colegi, ziua aceasta este despre voi, cei care asigurați în continuare activitatea eficientă a instituției prin aplicarea corectă și imparțială a legislației Republicii Moldova.
Mulți dintre Dumneavoastră și-au dedicat întreaga viață activității Serviciului Vamal, activând de la momentul înființării instituției până în zilele de astăzi, alții sunt la început de cale, însă, cu aceiași ardoare de muncă.

În acest context, exprimăm recunoștința față de fiecare dintre Dumneavoastră, care întotdeauna v-ați exercitat cu demnitate atribuțiile de serviciu, contribuind la edificarea sistemului vamal pe care îl avem astăzi.

Vă îndemnăm, stimați colegi, să continuați să vă faceți datoria cu cinste și să fiți în serviciul națiunii, așa cum v-o cere datoria.

În același timp, exprimăm gratitudinea în adresa veteranilor Serviciului Vamal, care, prin angajamentul și munca depusă, au contribuit semnificativ la formarea unui sistem de administrare vamală profesionist și transparent.

În toți acești ani, sistemul vamal s-a aflat în serviciul cetățenilor, afirmându-se drept o instituție capabilă sa facă față provocărilor și să asigure realizarea obiectivelor politicii vamale ale statului.
Astăzi, mulțumim partenerilor naționali și internaționali pentru conlucrare pe domeniile de interes comun, în vederea asigurării securității economice a țării, precum și în vederea informării corecte și echidistante despre activitățile și acțiunile realizate de către autoritatea vamală din Republica Moldova”, se arată în mesajul SV.4

Și poliția de Frontieră a venit cu un mesaj de felicitare.

„ Polițiștii de frontieră adresează sincere felicitări întregii echipe a Serviciului Vamal cu prilejul zilei profesionale, care anual este marcată la data de 4 septembrie.

În acest an, criza de refugiați generată de războiul din Ucraina a demonstrat încă o dată că suntem o echipă la hotarele țării și împreună putem face față tuturor provocărilor. Astfel, vă transmitem un mesaj de recunoștință pentru activitățile parteneriale, dar și pentru colaborarea fructuoasă pe care o avem între instituții.

Remarcând rolul crucial al Serviciului Vamal în facilitarea, securizarea și protejarea intereselor economice și financiare ale țării, ne exprimăm înalta apreciere pentru rezultatele înregistrate și eforturile depuse de funcționarii vamali în modernizarea și eficientizarea procedurilor vamale. Stimați colegi, cu prilejul Zilei Lucrătorului Vamal, vă dorim multă sănătate, prosperitate, reușite în misiuni și noi performanțe în tot ceea ce faceți!”, se arată în mesaj.


Pub