(video) Noaptea trecută, în curtea ex-președintelui Igor Dodon s-a produs un incendiu

Design fără titlu
Foto: Captură de ecran

Noaptea trecută, în curtea casei fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a izbucnit un incendiu. Despre acest lucru a anunțat fostul șef al statului, printr-o postare pe canalul să de Telegram.

„Aseară, terasa din curtea casei noastre a ars. Incendiul a izbucnit dintr-un motiv necunoscut. Le mulțumesc pompierilor care au venit rapid la noi la ora 1.30 noaptea și au stins focul, care s-ar fi putut extinde cu ușurință în casă.

Așteptăm concluziile și opiniile experților pentru a avea claritate cu privire la acest incendiu ciudat”, se arată în mesajul lui Igor Dodon.

Totodată, informația a fost confirmată pentru #diez de către ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu. Aceasta a declarat că incendiul s-a produs noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, pe str. Alexandru Xenopol din capitală. A ars un foișor, iar la fața locului au intervenit două echipe de pompieri care au lichidat incendiul. În urma incendiului, nimeni nu au fost înregistrate victime.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente