(video) Dodon îl acuză pe Iarmaliuc că face publice discuții interceptate în casa sa: Avem probe cum umblă și arată „iată ce vorbește cu soția”
Fostul șef de stat, Igor Dodon, îl acuză pe procurorul Petru Iarmaliuc că face publice discuții interceptate în casa sa. „Avem probe cum umblă pe la judecători, pe la procurori și arată uite ce vorbește Dodon cu soția acasă și cu avocații”, a declarat ex-președintele la emisiunea Puterea a Patra. Iarmaliuc nu a comentat această situație.
Foto: UNIMEDIA

„Noi avem probe cum Iarmaliuc umblă pe la judecători, pe la procurori și arată uite ce vorbește Dodon cu soția acasă și cu avocații. Noi le vom face public mai departe, o să fie câteva dosare penale pe lucru acesta, pe procurori, pentru că mi-au pus în jurul casei dispozitive. Noi avem confirmări, nu doar vorbe, confirmări hârtii pe care procurorii umblă la judecători și îi sperie”, a spus Dodon. 

Fostul șef de stat, Igor Dodon îl acuză „de minciună și manipulare” pe procurorul Petru Iarmaliuc. Asta după ce omul legii a declarat că Dodon ar fi efectuat 700 de apeluri telefonice în doar 15 zile, ceea ce ar fi în mediu, câte 46 de sunete pe zi. Igor Dodon a publicat un extras din dosar, prin care demonstrează că lucrurile au stat diferit, iar cele 700 de apeluri erau, de fapt 28. Avocații fostului șef de stat au depus o plângere la CSP, prin care cer investigarea acțiunilor lui Iarmaliuc.

Procurorul Iarmaliuc nu e la prima astfel de „abatere”. Anterior acesta a declarat că intanța i-a interzis lui Igor Dodon să mai ofere interviuri, iar peste două zile fostul șef al statului a publicat decizia Curții de Apel și a demonstrat că Iarmaliuc a mințit.


Pub