Membri ai Partidului Șor, reținuți după percheziții. Ilan Șor: Ați depășit astăzi ultimele linii roșii

Maia Sandu și regimul ei criminal au depășit astăzi ultimele linii roșii, după ce au reținut mai mulți angajați ai Partidului „Șor”, în urma unor percheziții organizate de CNA. Declarația aparține liderului formațiunii, Ilan Șor, făcută într-o adresare video. Potrivit lui, să ridici mâna la niște oameni obișnuiți este ultimul lucru pe care îl mai poate face această putere de nimic. El a mai anunțat că protestele față de actuala guvernare vor continua, până când Maia Sandu și PAS vor renunța benevol la putere.

Foto: partidulsor.md

„În această dimineață, acești nesimțiți și-au permis să ridice mâna împotriva oamenilor. Pe lângă faptul că opreau toate mașinile care se îndreptau spre Chișinău, au mai decis să aresteze mai mulți lideri ai organizațiilor noastre teritoriale. I-au reținut și pe unii reprezentanți ai staff-ului central al Partidului „Șor”. Pentru ce? Pentru faptul că-și exercită dreptul la opinie, pentru dreptul de a se face auziți? Pentru faptul că apără interesele poporului? Ușile Președinției sunt închise pentru poporul care a ales-o pe această ticăloasă în fruntea statului. A venit timpul să o scoatem de acolo. Noi nu o mai recunoaștem pe Maia Sandu ca președinte. Este un zero barat. Să plece de unde a venit și să rămână acolo. Lăsați-ii în pace pe oamenii noștri. Ajunge! Astăzi au fost depășite ultimele linii roșii. Să ridici mâna la niște oameni obișnuiți este ultimul lucru pe care îl mai poate face această putere de nimic”, a declarat Ilan Șor.

De asemenea, el a cerut partenerilor occidentali ai Maiei Sandu să ia atitudine față de abuzurile puterii PAS.


„Mizerabililor de la putere, voi le spuneți tuturor că ați adus democrația în Moldova. Hei, Uniunea Europeană, acestea sunt valorile voastre?! Să arestezi oamenii care merg să protesteze pașnic, care nu sunt de acord cu regimul?! Unde sunteți, de ce ați închis gurile și tăceți? Standardele voastre duble deja provoacă greață. Ați adus la putere niște mizerii, care au mințit poporul Republicii Moldova. De ce faceți asta? Ca moldovenii să înghețe și să moară de foame? Noi nu vă vom permite să faceți asta. Noi reprezentăm poporul și suntem mai puternici decât voi și vom învinge, oricât ne va costa asta”, a mai spus Ilan Șor.

Deputatul le-a adresat un mesaj și reprezentanților structurilor de forță, care, potrivit lui, arestează și rețin reprezentanții Partidului „Șor” la indicația directă a Maiei Sandu.


„Voi, cei din structurile de forță, ați văzut doar cum predecesorii voștri au ajuns să facă pușcărie. Doar că voi ați depășit o limită care vă va face nu doar să ajungeți la pușcărie, dar și să răspundeți cu vârf și îndesat pentru faptele voastre. Așa că pregătiți-vă. Să ridici mâna la niște oameni neajutorați este o crimă, iar faptul că aveți o legitimație în buzunar nu vă dă dreptul să vă bateți joc de popor. Stimați cetățeni ai Republicii Moldova, vă chem pe toți să ne unim și să le dăm la bot acestui regim ticălos care a adus țara la limită. Suntem obligați să ne ridicăm cu toții astăzi și să le spunem hotărât „NU!” Și să salvăm lumea de la frig și foame”, a mai adăugat Ilan Șor.

Procuratura nu a venit, până la această oră, cu detalii despre perchezițiile de astăzi și despre eventuale arestări.


Pub