Trei persoane, reținute după perchezițiile de astăzi în dosarul Șor: Ar fi complici la finanțarea ilegală a formațiunii de „un grup criminal organizat”

Trei persoane au fost reținute pentru 72 de ore în urma a patru percheziții efectuate vineri, 2 septembrie, de către procurorii anticorupție și ofițerii Centrului Național Anticorupție în dosarul finanțării ilegale a Partidului Politic Șor.

Foto: partidulsor.md
„Astăzi, 02 septembrie 2022, de către ofițerii de urmărire penală au fost efectuate patru percheziții, inclusiv la un președinte al unei organizații teritoriale raionale a partidului.
De către organul de urmărire penală al Centrului Național Anticorupție au fost reținute trei persoane pentru un termen de 72 ore.

Persoanelor reținute le este imputată infracțiunea de complicitate la săvârșirea falsificării rapoartelor privind gestiunea financiară a partidului și acceptarea finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat, infracțiuni prevăzute la art. 181/2 alin. (1) și alin. (5) din Codul penal”, se arată într-un comunicat de la Procuratură. 


Pub