E weekend! La ce evenimente să mergi pentru a savura din plin această sâmbătă

summer-fest-festival-bisconcert.com_
Foto: bisconcert.com

E prima zi de weekend din această toamnă și pentru a profita la maxim de ea, îți propunem cinci evenimente de la care ar fi păcat să lipsești sâmbătă, 3 septembrie.

Lansare de carte: „Copilul Înțelept” de Aurelian Silvestru

Începând cu ora 16.00, în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău, va fi lansat volumul lui Aurelian Silvestru „Copilul Înțelept”. Evenimentul va fi moderat de scriitorul Iulian Filip.

Cartea este destinată lecturilor pentru ora de dirigenție, pentru lecturi în familie și discuții uneori serioase, alteori amuzante.

Facebook/Cenaclul Republica
Păstrăvul de aur

Vino la Sala cu Orgă din Chișinău, la concertul de închidere a celei de-a șaptea ediții a festivalului Moldo Crescendo, „Păstrăvul de aur”.

Program:
Schubert – Cvintetul „Păstrăvul”

****pauză****

Tchaikovsky – Souvenir de Florence

Ilian Gîrneț – vioară; Alexandra Tîrșu – vioară; Dan-Iulian Druțac – vioară; Oksana Mukosii – violă, Ucraina; Andrieș Cigulea – violă; Marilies Guschlbauer – violoncel, Austria (Austria/Germania); Kwan Chak Lau – violoncel, Hong Kong; Vladimir Vdovicenco – contrabas; Marcel Lazăr – pian.

Biletele pot fi procurate pe iTicket.

Facebook/Moldo Crescendo
Street Food Chișinău

Începând cu ora 11.00, vino în Parcul „Valea Trandafirilor”, să guști din experiența urbană a primei ediții de Street Food Chișinău.

Intrarea este liberă.

Facebook/iTicket
Satul Meu – târg agricol la Moldexpo

Începând de mâine, 3 septembrie, în premieră la Chișinău, toate produsele agricole, din toate regiunile Moldovei, direct din câmpurile, livezile și grădinile fermierilor locali, vor fi disponibile la târgul „Satul Meu”.

Târgul va fi deschis în fiecare weekend, până pe 30 octombrie, în intervalul orar 9.00-18.00.

Intrarea este liberă.

Facebook/CIE Moldexpo
BEST Talks 2022

Începând cu ora 17.00, pe acoperișul Kentford, etajul 10 (Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202), va avea loc un eveniment organizat în premieră de organizația BEST Chișinău, destinat tuturor studenților interesați și pasionați de dezvoltarea personală.

În cadrul acestui eveniment vor fi prezente persoane cu un bagaj mare de experiență, speakeri a căror discursuri vor motiva și dezvolta tineri.

Totodată, se va pune accentul și asupra problemelor ce apar în anii de studenție și cum pot fi ele rezolvate sau evitate.

Facebook/BEST Chișinău
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente