Câștigă premii eco cu depozitul DINAMICO+ și EXIMBANK

Toamna aceasta EXIMBANK te premiază pentru deschiderea unui depozit DINAMICO+. Cu depozitul DINAMICO+ economisești pe termen lung și ai rata fixă în primii 2 ani de 13,13% MDL, 3% EUR sau USD. 

Foto: Eximbank

Participanții la tombolă vor fi premiați cu trotinete electrice, termosuri, torbe eco sau creioane plantabile. Premiile au fost selectate în baza principiilor de mediu, sociali și de guvernanță (ESG) de care se conduce banca.

Ce trebuie să faci pentru a participa la tombolă?

  1. Contractezi un depozit DINAMICO+ cu suma minimă de 5 000 MDL, sau 250 EUR sau USD;

  2. Automat ești participantul tombolei, consilierul tău îți oferă posibilitatea de a extrage un card;

  3. Răzuiești și câștigi garantat unul din premiile EXIMBANK.

Vezi mai multe detalii și condițiile de participare în Regulamentul oficial.

Despre EXIMBANK

EXIMBANK reprezintă o bancă comercială universală, oferind servicii de calitate atât pentru segmentul corporativ, care activează în toate ramurile economiei naţionale pe întreg teritoriul ţării, cât şi pentru segmentul retail. În prezent, pe lângă pachetul tradiţional de servicii bancare (operaţiuni de casă şi de decontare, credite, deschiderea şi deservirea conturilor de depozit, operaţiuni cu hârtii de valoare), EXIMBANK oferă servicii şi produse bancare de tehnologii înalte, precum operaţiuni cu carduri bancare („MasterCard Inc.” şi „Visa Inc.”) şi produse bazate pe tehnologii IP (Internet-banking „EXIMBANK-ONLINE”, Mobile Banking).

Website: www.eximbank.md

Facebook: @EximbankBankofIntesaSanpaolo


// console.log('no ads situation')