Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău are o nouă identitate vizuală

UPSC
Foto: UPSC

În prima zi a noului an academic, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău anunță că, de azi, 1 septembrie 2022, în baza Hotărârii Senatului UPSC, are o nouă identitate vizuală.

Noua emblemă, noul logotip şi noile culori reflectă spiritul esențial al universității care, de peste 80 de ani, continuă să pregătească profesional mii de cadre didactice, oameni de știință și cultură, politicieni, scriitori, savanți cu renume mondial, personalități marcante, care duc faima țării noastre în lume.

Culoarea albastră a câmpului de bază al noii identități vizuale a UPSC este una din culorile tradiționale ale educației și simbolizează dragostea și dorința de cunoaștere, logoul fiind menit a fi cu ușurință recunoscut vizual și perceput ca entitate distinctă.

Introducerea noii identități vizuale încununează efortul echipei consolidate a instituției orientată spre modernizarea accentuată de noile tendințe în domeniul educației, precum și a dezvoltării întregii societăți. Dar, prin această schimbare, #UPSC rămâne în continuare atașată valorilor sale esențiale și subliniază faptul că, doar prin unitatea înglobată între studenți și cadrele didactice, își va putea continua misiunea valoroasă de peste opt decenii.

Echipa consolidată a comunității academice a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău își exprimă toată convingerea că inaugurarea noilor însemne heraldice în ziua deschiderii noului an universitar va demonstra și în continuare noi ascensiuni în activitatea instituției la nivel național, dar și internațional.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UPSC. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUPSC
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente