Concerte și muzică bună. Evenimentele la care să mergi în prima zi de vineri din această toamnă

concert
Foto: Festivalul Lupilor/Facebook

2 septembrie, prima zi de vineri din această toamnă, vă întâmpină cu mai multe evenimente interesante. De la concerte cu muzică live și până la cursuri de design interior – aceste activități vă așteaptă pe tot parcursul zilei.

Concert Tatuni

Pe data de 2 Septembrie, ești invitat la un concert cu Tatuni care se va desfășura pe scena de la Artcor. La acest concert vor fi interpretate piese noi și piese mai vechi.

Detalii:
# vineri,2 septembrie, ora 19.00;
# strada 31 August 1989, nr. 137;
# preț bilet: 100 de lei (aici le puteți cumpăra).

Mai multe detalii vedeți aici.

WRS & SunStroke Project

2 septembrie, vineri, întâlnim pe scena din Republica Moldova, super starul României și al întregii Europe, finalist al Eurovision 2022 – WRS. Veți putea auzi mega hiturile sale Llámame, Tsunami , Why și multe altele.

De asemenea, invitații speciali ai petrecerii sunt cei de la SunStroke Project.

Mai multe detalii vedeți aici.

Biletele le puteți cumpăra aici.

ODESSA PHILHARMONIC ORCHESTRA

Puteți începe toamna cu un eveniment spectaculos – prezența Orchestrei Simfonice Naționale a Filarmonicii din Odesa la Chișinău, sub bagheta dirijorală a maestrului Hobart Earle, Artist al Poporului din Ucraina (SUA). Evenimentul va avea loc la Palatul Republicii, vineri, 2 septembrie, începând cu ora 18.00.

Biletele le puteți accesa aici și la casa de bilete, tel: 079 740 275.

Vedeți mai multe detalii aici.

Design Interior de la idee la realizare

V-ar plăcea să deveniți specialist în arta decorării interioarelor? Doriți să însușiți în scurt timp o nouă profesie sau să vă recalificați și să începeți o carieră în design interior? Atunci acum este momentul potrivit, înscrieți-vă la cursul de autor „DESIGN INTERIOR”!

STEP IT Academy este cel mai mare centru de formare autorizat AUTODESK din Europa și CSI. Studenții Academiei primesc gratis Certificate internaționale AUTODESK care reprezintă cea mai valoroasă referinţă în CV, indiferent dacă sunteți începător sau un profesionist cu experiență și portfolio din proiecte proprii elaborate în cadrul cursului.

Pentru a vă înregistra la eveniment, accesați linkul.

LIVE MUSIC

Vineri, 2 septembrie, sunteți invitați la Chateau Grill&Pub să vă delectați cu muzică live alături de Respect Band de la ora 19.30.

Str. Nicolae Costin 67/1.

Număr de contact: 069 94 08 08.

Mai multe detalii vedeți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente