S-a pornit acasă și nu a mai ajuns: O femeie din Ungheni, găsită îngropată în apropierea satului de baștină

Polițiștii din Ungheni au reținut, ieri, un bărbat de 31 de ani, suspectat în comiterea unui omor, după ce săptămâna trecută, o femeie care locuiește în același sat cu el a fost găsită îngropată în extravilanul satului Năpădeni, cu semne de moarte violentă.

Foto: Poliția Republicii Moldova

La 24 august, oamenii legii au fost informați despre dispariția unei locuitoare a satului Năpadeni, raionul Ungheni. Femeia a plecat de la terenul de viță de vie și nu s-a mai întors acasă. În urma acțiunilor de urmărire penală, oamenii legii au depistat cadavrul acesteia îngropat în extravilanul satului Năpădeni, cu semne de moarte violentă.

În urma măsurilor de investigație s-a stabilit că, bănuit în comiterea infracțiunii este un bărbat de 31 de ani, consătean de-al victimei, ultimul având datorii financiare față de femeie. În cadrul perchezițiilor efectuate de oamenii legii au fost depistate cuțitul și alte obiecte cu urme asemănătoare sângelui.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și se află în Izolatorul de Detenție Provizorie a IP Ungheni. În timpul audierilor bănuitul și-a recunoscut vina. Acesta este cercetat pentru "Omor intenționat" și riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 15 ani.


Pub