‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 aprilie, 2024
20 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFabrica de panificație din Râbnița, scoasă la privatizare

Fabrica de panificație din Râbnița, scoasă la privatizare

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Combinatul de produse de panificaţie din Râbniţa a încetat să mai livreze pâine şi produse de panificaţie clienţilor, în special instituţiilor sociale din partea de nord a regiunii separatiste.

Potrivit liderului regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, întreprinderea a acumulat datorii de 4,5 milioane de aşa-zise ruble transnistrene (circa 260.000 de dolari), inclusiv la plata salariilor angajaților, scrie Mold-street.

„Întreprinderea are nevoie de un proprietar pentru a restabili activitățile de producție”, a declarat liderul de la Tiraspol în cadrul unei şedinţe.

De notat că, fabrica de panificaţie din Râbniţa a fost deja scoasă la privatizare, iar preţul solicitat este de doar 500.000 de ruble transnistrene (circa 30.000 de dolari).

O altă fabrică de panificaţie din Bender/Tighina la fel a fost scoasă la privatizare, dar la un preţ de 30 de ori mai mare.

Principalul producător de produse de panificație din Transnistria este Combinatul de produse de panificaţie din Tiraspol, ale cărui capacități fac posibilă asigurarea întregii populații din regiunii cu pâine.

Combinatul de panificaţie din Tiraspol a fost privatizat anterior de grupul Sheriff, care controlează cea mai mare parte din economia regiunii separatiste. Până la începutul acestui an, fabrica din Tiraspol a fost condusă de actualul „premier” de la Tiraspol.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›