Lista ciocolateriilor din Moldova, dacă ai gustat deja toate bomboanele de la Bucuria

ciocolătariae

Bomboanele ne fac viața mai dulce. Să nu ne înțelegeți greșit, nouă ne place Bucuria și savurăm cu drag bomboanele brandului, dar, totodată, vrem să promovăm micile afaceri locale, care au un sortiment variat de produse. De această dată, am adunat ciocolateriile din Moldova care fac dulciuri din produse naturale, pentru arome savuroase și gust intens.

# Chocolife – Handmade Chocolates

Chocolife este ciocolată artizanală, pregătită doar din ingrediente natural, cacao și untul de cacao obținut prin extragere din cele mai selecte și calitative boabe de cacao. Vezi mai multe detalii și locațiile AICI.

# Chocomagic

Chocomagic are 1 an de experiență în producerea ciocolatei handmade. Pe lângă orașele din Moldova, compania a primit comenzi și din România și Ungaria. Pentru mai multe detalii accesați link-ul.

# MECO

Povestea MECO a început de la dorința de a produce nuci și fructe crescute în condiții ecologice. Produsele MECO sunt originale, cu accent foarte mare pe detaliu și calitate, de aceea producătorii folosesc doar materii prime verificate. Procesul de producție este unul manual și necesită multa implicare, începând de la culesul nucilor și fructelor, până la etichetarea și marcarea fiecărui produs. Vezi produsele AICI.

# FRUVIT

Producătorii folosesc la producerea dulciurilor ingrediente naturale cu gust și aromă deosebită. Migdalele, nucile, caisele, prunele, ciocolata, toate sunt alese cu strictețe pentru a oferi tuturor plăcerea gustativă redată prin naturalețe și perfecțiune. Vezi mai multe detalii AICI.

# Cafelini

Cele mai originale și unice ciocolate produse handmade din ciocolată veritabilă. Pentru mai multe detalii și produse accesați link-ul.

# Rifero

Începind cu anul 2012, SRL. „Vioniservice” a lansat un produs inedit pe piața produselor de cofetărie. Sub marca „Rifero”, iubitorii de dulciuri, dar și cei ce prețuiesc produsele naturale, pot savura cele mai gustoase prune cu nuci în ciocolată. Vezi mai multe detalii AICI.

Lista se actualizează, respectiv, dacă aveți sugestii de ciocolaterii vă rugăm să le lăsați în comentarii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente