Ceban, după ironiile lui Spînu despre MAN: „Nu știu ce caută pe Facebook atâta timp cât îs 10 km de TIR-uri în vamă”

Primarul capitalei, Ion Ceban, răspunde vicepremierului Andrei Spînu, după ironiile acestuia despre crearea Partidului Mișcarea Alternativă Națională. „Eu în general nu știu ce caută dumnealui pe Facebook atâta timp cât îs 10 km de TIR-uri în vamă și nu se rezolvă problema”, a spus edilul în cadrul emisiunii Puterea a Patra.

Foto: UNIMEDIA

„Eu în general nu știu ce caută dumnealui pe Facebook atâta timp cât îs 10 km de TIR-uri a patra lună în vamă și nu se rezolvă problema. Ieși în teren și vezi de ce nu este apă la oameni, WC. Eu cred că cu asta ar trebui să se preocupe un ministru de infrastructură. Sunt griji cotidiene ale oamenilor. Oamenii așteaptă drumuri, proiecte de infrastructură, să le rezolve probleme”, a spus Ceban. 

Vicepremierul, Andrei Spînu, a reacționat la anunțul primarului capitalei, Ion Ceban, privind crearea Partidului Mișcarea Alternativă Națională. „Azi, Ion, de la tribuna Primăriei Chișinău anunță despre crearea unui partid pentru integrare europeană. Ion, ești hazliu”, a scris Spînu.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat că lansează partidul Mișcarea Alternativă Națională. „Partidul care este pentru faptele făcute și contra vorbelor sterile, pentru dezvoltarea țării, renaștere și modernizare, independență și neutralitatea RM, pentru integrarea europeană”, a spus Ceban.

La sfârșitul anului trecut, Primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat că va iniția Alternativa Mișcarea Națională. PAS l-a atacat dur pe Ceban.


Pub