Ziua Independenței Republicii Moldova va fi marcată cu fast, la Orhei

Timp de două zile consecutiv, în cel mai frumos oraș din țară, vor fi organizate mai multe evenimente dedicate zilei naționale.

Foto: orhei.md

Sărbătoarea va începe sâmbătă, la ora 10:00, cu un marș pe ritmuri de fanfară - „Pentru Moldova”, la care vor participa oficiali, fețe bisericești, veterani ai Războiului pentru Independență, precum și locuitorii și oaspeții orașului și raionului Orhei, îmbrăcați în costume naționale.

La ora 15:00, va fi inaugurat iarmarocul „Meșterii populari” și vor fi organizate masterclass-uri de împletit coronițe. De asemenea, locuitorii municipiului și raionului Orhei, precum și toți cei prezenți la eveniment se vor putea delecta cu bucate tradiționale gratuite și cu muzică pentru toate gusturile.


Începând cu ora 18:00, la OrheiLand, va avea loc un concert extraordinar, cu invitați de excepție, la care vor evolua formațiile „Akord”, „DoReDos”, „Sunstroke Project”, Ionel Istrati, Valentin Nica, Gabriel Nebunu, Diana Rotaru, Igor Rusu și Ionel Istrati.

A doua zi, în 28 august, sărbătoarea va continua în cel mai frumos parc din țară, dar și din regiune - OrheiLand! Toți tinerii din țară sunt așteptați să petreacă o seară de neuitat, începând cu ora 16:00, în cadrul festivalului Colorhei.

Ulterior, va avea loc un recital al interpretului Ion Ioniță și o petrecere disco cu muzică electronică, susținut de DJ Arthur Ernesto & DJ SoulShine.

Seara va culmina cu un spectaculos foc de artificii.

Vino la Orhei să spunem împreună - Moldova, te iubesc!


Pub