‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
6.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriImportatori din Emiratele Arabe Unite, în Moldova pentru a analiza oferta de fructe

Importatori din Emiratele Arabe Unite, în Moldova pentru a analiza oferta de fructe

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Reprezentantul unei companii importatoare de fructe pentru Emiratele Arabe Unite și țările din vecinătate, vizitează în aceste zile membrii Moldova Fruct, la invitația Asociație și proiectului USAID Agricultura Performanta in Moldova.

Pentru acest sezon comercianții sunt interesați să achiziționeze mere, pentru anul viitor ar dori să cumpere și cireșe, iar în perspectivă struguri moldovenești.

Reprezentantul companiei a venit în această perioadă pentru documentare în privința sortimentului de soiuri, discuții cu potențialii furnizori pe aspecte ce țin de tranzacții.

Principalele cerințe enunțate de cumpărător față de merele moldovenești sunt: soiul Gala – colorație roșie intensă, alte soiuri de mere roșii dulci, mere verzi – Granny Smith, Golden.

Moldova Fruct a avut primele discuții cu reprezentanții acestei companii în luna noiembrie 2021, în cadrul unei misiuni în Emiratele Arabe Unite și ulterior în cadrul expeziției Fruit Logistica 2022 de la Berlin, Germania.

‹ adv ›

Advertoriale

Promoție de primăvară la creditele Mikro Kapital Moldova

Mikro Kapital Moldova lansează o Promoție de Primăvară, dedicată stimulării spiritului antreprenorial și sprijinirii nevoilor financiare ale clienților săi. Începând de pe...
‹ adv ›
‹ adv ›

1 Comentariu

  1. Uraaaaa! In sfarsit activistii de la MF au solutionat problema pietei de desfacere a merelor moldovnesti….. In curand inca 2 containere pleaca spre emiraye si mai raman mere de inca jumate de conteiner si eliberam toate frigiderele din tara…..

    Cat va mai dura bataia asta de joc a hotilor gorincionisto-falo-bumacovisti care au capturat MF? Cand va incepe sa lucreze pentri prodicatorii de fructe aceasta organizatie ???
    Oare numai latifindiarii alde vilku trebuie sa hapaneasca granturile si finantarile?????

    Ati uitat sa scrieti ca expertii sosito sunt indrumati de cumpamici – unicul expert in fructe din MD…. ah, da, asta va fi un alt comunicat de la MF….

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›