Funcție nouă de la YouTube TV: Cum vei viziona de acum clipurile

Serviciul YouTube TV de la Google ar putea deveni în curând mai favorabil vizionarii sporturilor. Conform Protocol, compania dezvoltă o funcție numită Mozaic Mode, care le-ar permite abonaților să transmită în flux până la patru fluxuri live simultan. Se pare că Google a discutat despre această caracteristică în timpul unui eveniment organizat de companie luna trecută pentru partenerii de producție, informează playtech.ro

Foto: Profimedia Images
Modul Mozaic este una dintre câteva actualizări noi la care lucrează Google în portofoliul YouTube. Astfel, proprietarii de televizoare inteligente se pot aștepta la o experiență YouTube Music îmbunătățită în următoarele luni, precum și la o mai bună integrare audio Nest.

Permiterea abonaților să urmărească patru fluxuri simultan ar fi o extensie logică a recentului parteneriat al Google cu NBA și a altor investiții pe care compania le-a făcut pentru a face YouTube TV mai bun.

YouTube nu este primul serviciu care aduce videoclipuri verticale scurte pe ecranul televizorului. TikTok experimentează de ceva timp cu interfețe smart TV, iar aplicația a fost lansată pe televizoarele inteligente fabricate de LG și Samsung, precum și pe televizoare și dispozitive de streaming care rulează atât platformele Amazon, cât și Google.

YouTube are un avantaj masiv față de TikTok pe televizoare. Aplicația YouTube este instalată pe aproape fiecare televizor smart în aceste zile, în timp ce oamenii trebuie să caute în mod activ aplicația TikTok – ceva ce puțini oameni ar face, din cauza presupunerii că TikTok este un serviciu numai pentru mobil.

Google își informează în mod regulat partenerii săi despre schimbările viitoare ale platformelor și aplicațiilor sale smart TV înainte ca acestea să fie anunțate oficial publicului. În cadrul aceluiași eveniment, reprezentanții companiei au prezentat, de asemenea, planuri de integrare a trackerelor de fitness cu Google TV și de a permite proprietarilor de dispozitive Nest Audio să le folosească ca difuzoare TV wireless.


Pub