Nu știi ce să faci în această joi? Echipa #diez îți propune o listă de evenimente pe care poți să le explorezi cu cei dragi

289539737_1227583731348383_838090356507663787_n
Foto: Facebook/ DescOperă

Pentru o zi de joi poate fi mai complicat să găsești evenimentele potrivite, în special dacă ești în birou și nu reușești nici să tragi cu ochiul peste geam ca să vezi cum se schimbă ziua. De aceea, echipa #diez îți vine în ajutor și îți propune o listă de evenimente la care poți să te distrezi în această joi și să prinzi din la putere.

Mai jos, găsești recomandările noastre.

Cristian Chiaburu | d’Eliberat Jazz

Joi, 25 august, la ora 20.00, Cristian Chiaburu vă invită la un concert de jazz d’eliberat la Artcor, unde intenția și dragostea pentru muzică de calitate e cea mai principală sursă de a înțelege și simți lumea dinăuntru și dinafară.

Gardenia

Teatrul „Geneza Art” vine cu spectacolul „Gardenia”, după o piesă semnată de Elżbieta Chowaniec, în regia Danielei Burlaca, în care patru generaţii de femei din aceeași familie îşi spun povestea la 33 de ani.

Spectacolul va începe la ora 19.00, iar pentru mai multe detalii accesați acest link.

Vitalie Vovc la Dialogurile bibliotecii

Biblioteca Onisifor Ghibu vă invită la o întâlnire cu poetul, scriitorul și pubicistul stabilit din 2000 la Paris – Vitalie Vovc. Potrivit organizatorilor, după dialog, Vitalie va avea o lectură din volumul său de poezie „Mesaje pentru burta de rechin”, apărut în 2021, la editura Univers educațional.

Atelier de pictură cu acril

Toți doritorii sunt așteptați la o activitate relaxantă pentru toate vârstele. Veți învăța să pictați în diverse tehnici cu culori acrilice pe pânză. O metodă de art-terapie eficientă în combaterea stresului. Chiar dacă nu aveți experiență, profesorul cu multă atenție și grijă va ajuta să creați o pictură deosebită.

Expoziție „Bestiarul lui Lem ilustrat de Mróz” 

Muzeul Național de Istorie a Moldovei vernisează mâine, 25 august, începând cu ora 10.00, expoziția „Bestiarul lui Lem ilustrat de Mróz”, realizată de profesorul Janusz Górski de la Academia de Arte Frumoase din Gdańsk. Aceasta pune în legătură ilustrații semnate de Daniel Mróz cu fragmente din proza lui Stanisław Lem, prezentându-le publicului larg prin intermediul imaginilor realizate de artist.

Expoziție de pictură – Reverii Cromatice de Cezara Kolesnik

Echipa Cartego Bookstore împreună cu artistă originară din Republica Moldova Cezara Kolesnik au anunțat că expoziția Cezarei va putea fi vizitată șI pe durata lunii august. Astfel, toți doritorii au posibilitatea să admire lucrările artistei, începând cu ora 9.0 până la ora 20.00, până în data de 31 august. Intrare liberă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente