Tânărul care a ucis adolescenta de la Leova a primit 30 de zile de arest: Acesta și-ar fi recunoscut vina

Tânărul care ar fi ucis adolescenta de la Leova acum 3 zile a primit 30 de zile de arest. Magistrații Judecătoriei Hîncești, sediul Central, au admis demersul procurorilor de la Ialoveni.

Foto: UNIMEDIA
„Procuratura raionului Ialoveni, informează că, astăzi 23 august 2022, urmare a examinării demersului procurorilor, magistrații Judecătoriei Hîncești, sediul Central au eliberat mandat de arestare preventivă, pe un termen de 30 zile, în privința tânărului învinuit de omorul intenționat (infracțiune prevăzută de art.145 alin.(2) din Codul penal) a unei minore, produs la Ialoveni”, anunță Procuratura Generală.

Potrivit circumstanțelor cazului, tânărul în vârstă de 18 ani este învinuit de către procurori că, în noaptea de 21 august 2022, în timp ce se afla pe o stradă din satul Horodca raionul Ialoveni, în urma unui conflict spontan apărut cu victima, care s-a dovedit a fi o minoră în vârstă de 17 ani, i-a aplicat ultimei mai multe lovituri cu un cuțit, care în rezultat au dus la decesul acesteia.

Așadar, în rezultatul măsurilor întreprinse, tânărul a fost reținut pe un termen de 72 ore. În procesul audierilor, acesta a dat declarații, în cadrul cărora și-a recunoscut pe deplin vinovăția în săvârșirea infracțiunii de care este învinuit.

Urmărirea penală este în curs de desfășurare, iar la adoptarea unei soluții pe cazul investigat, vom reveni cu informații suplimentare. Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.


Pub