Sublime Beauty Store – un magazin specializat în comercializarea cosmeticii coreene și europene ce vă pune la dispoziție o varietate mare de produse de îngrijire

Sublime Beauty Store
Foto: Sublime Beauty Store

Cu siguranță ai nevoie de produse pentru îngrijire calitative, de aceea îți este recomandat să explorezi site-ul unde poți găsi peste 1 000 produse și peste 50 branduri: www.sublime.md. Orice produs poate fi comandat în cel mai scurt timp, cu livrare la domiciliu în toată Republica Moldova în decurs de 1-2 zile lucrătoare.

Sublime Beauty Store este un magazin ce vă pune la dispoziție de a alege dintr-o varietate mare de branduri și produse de îngrijire cum ar fi:
# Creme de corp, de mâini și de față;
# Șampoane și condiționere de păr;
# Seruri, emulsii, tonere;
# Tratamente pentru diverse problem de ten;
# Măști pentru față și corp;
# Protecție solară testată dermatologic;
# Pensule pentru machiaj.

Desigur, dacă aveți nevoie mai întâi să testați produsele și să primiți o consultație gratuită, vă puteți apropia în magazinul lor din mun. Chișinău str. Tiraspol nr.5 unde consultanții beauty vă vor ajuta să alegeți produsele potrivite tenului vostru.

Cei de la Sublime Beauty Store sunt deja de doi ani importatori și distribuitori exclusivi ai brandurilor Altruist Dermatologist și Geek and Gorgeous în Moldova.

Altruist Dermatologic este o gamă de protecție solară hipoalergenică, elaborată de medici dermatologi, ce donează anual 10 % din profit copiilor bolnavi de albinism din Africa. La ei veți găsi protecție solară SPF30 și SPF 50 la un preț foarte democratic și cu o componență excelentă. 

Geek and Gorgeous este o gamă de dermatocosmetice orientată spre atenuarea problemelor de ten, cum ar fi petele pigmentare, acneea dar și îngrijirea zilnică a pielii. Produsele nu au în componența parfum, alcool, uleiuri esențiale și alte substanțe ce pot provoca alergii. Gama cuprinde seruri hidratante cu acid hialuronic, produse cu retinol, gel de curațare blând, toner hidratant și acizi exfolianți.

Dacă aveți nevoie de cosmetică pentru îngrijirea pielii, puteți apela cu încredere la Sublime Beauty Store, și vă vor îndruma să alegeți produsele potrivite în funcție de tipul de ten și necesitățile acesteia, iar tot sortimentul de produse îl puteți vedea aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente