Comunitatea de programatori .NET din Chișinău e invitată la conferința gratuită Dotnetdays @ Digital Park

Dotnetdays
Foto: Dotnetdays

Organizatorii conferinței Dotnetdays vor veni la Chișinău în data de 22 septembrie 2022 pentru a susține o mini-conferință pentru comunitatea locală pasionată de technologia .NET.

Dotnetdays anunță organizarea unei mini-conferințe despre .NET în parteneriat cu StarNet, ACETI și Digital Park. Numită de organizatori Dotnetdays @ Digital Park, conferința se va desfășura în data de 22 septembrie 2022 între orele 9.00 – 13.30 la Digital Park în Chișinău și va avea accesul liber pentru persoanele înregistrare în prealabil.

Pe scena Dotnetdays @ Digital Park vei avea ocazia să îi întâlnești pe Bogdan Bujdea și Irina Scurtu, co-organizatorii conferinței Dotnetdays din Iași. Bogdan Bujdea este CTO la compania Românească }exghts, Microsoft MVP și membru al organizației .NET Foundation. Irina Scurtu este Software Architect, Microsoft MVP, co-fondator al comunității DotNet Iași, trainer și speaker internațional.  Printre speakeri se afla si membri ai comunitatii de programatori din Moldova.

„Obiectivul nostru este să ajutăm membrii comunităților .NET să își dezvolte abilitățile, având acces ușor la informație și oportunitatea de a învăța de la programatori și speakeri internaționali. Avem o relație strânsă cu colegii noștrii din Republica Moldova, așadar ne dorim să cunoaștem comunitatea .NET și academică din Chișinău și împrejurimi. Ne bucurăm să venim la Digital Park să împărtășim cunoștințele noastre și să învățăm si sa cunoastem mai bine comunitatea locală”, spune Irina Scurtu, co-organizator Dotnetdays.

Organizatorii au și o surpriză pregătită pentru participanții interesați să se alăture conferinței Dotnetdays ce va avea loc între 20 – 22 Octombrie în Iași. Pe parcursul conferinței Dotnetdays @ Digital Park va avea loc o tombolă cu premii în cadrul căreia vor fi oferite bilete gratuite la Dotnetdays Iași.

Agenda conferinței urmează să fie publicată în perioada următoare. Pentru mai multe detalii și pentru înregistrare gratuită, accesează pagina evenimentului la adresa: https://www.eventbrite.com/e/dotnetdays-digitalpark-tickets-386774211077.

Despre Dotnetdays

Dotnetdays este una dintre cele mai mari și populare conferințe de .NET și arhitectură software din România. Născută în anul 2019 din pasiunea pentru .NET și comunitate, misiunea conferinței este de a oferi o platformă de interacțiune și învățare a .NET și altor tehnologii conexe. Dotnetdays îmbină sesiuni de workshop cu momente de conferință susținute de nume importante din lumea .NET, majoritatea aflându-se pentru prima dată în Romania sau Europa de Est.

Aflată la a 5-a ediție, conferința va avea loc între 20 – 22 Octombrie 2022 la Agora Conference Center în Iași. Poți afla mai multe despre Dotnetdays pe pagina web https://dotnetdays.ro/.

Despre StarNet

StarNet este unul din liderii pieţei de tehnologii informaţionale şi comunicaţii electronice din Republica Moldova. Compania oferă un spectru larg de servicii de Internet, Televiziune Interactivă și Telefonie de ultimă generaţie,

Fondată în 2003 cu capital 100 % local, StarNet a revoluționat internetul in Republica Moldova, fiind unul dintre motoarele de dezvoltare a economiei moldovenești. StarNet deservește peste 160 000 de clienți și a contribuit la crearea a peste 770 de locuri de muncă. Poți afla mai multe despre StarNet pe pagina web: https://www.starnet.md/ro.

Despre ACETI

Asociația pentru dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI) este o asociație obștească nonguvernamentală, apolitică, nonprofit, care se ocupă cu dezvoltarea domeniului inovațiilor în inginerie și tehnologii digitale în Republica Moldova, în mod special în regiunea de nord.

Înfințată în 2019 la Bălți, ACETI este formată din șapte membri, fiind condusă de Ion Bodrug (Președinte) și Mircea Petic (Director Executiv). Poți afla mai multe despre ACETI pe pagina web: https://aceti.md/.

Despre Digital Park

Digital Park este primul Park IT din Republica Moldova și un ecosistem pentru creșterea profesională în IT. Conceput pentru a deveni un spațiu central de întâlnire a companiilor ce activează în domeniul IT, Digital Park oferă spații de lucru pe o suprafață de 7 660 m2, 1 000 de locuri de muncă, 400 m2 de săli de conferință, parc și peste 300 de locuri de parcare.

Obiectivul fundamental al conceptului Digital Park a fost acela de a crea o atmosferă și o infrastructură „Sillicon Valey” în Moldova. Poți afla mai multe despre Digital Park pe pagina web: https://digitalpark.md/.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente