Dughin, spitalizat după moartea fiicei. Primele investigații - omor la comandă
Aleksandr Dughin, în vârstă de 60 de ani, numit ideologul lui Putin, a fost spitalizat după moartea fiicei sale, Daria Dughina. Anunțul a fost făcut de către politologul rus, Serghei Markov, scrie presa rusă. Potrivit sursei, acesta a transmis condoleanțe familiei și a adăugat că „regimul de la Kiev este unicul care se bucură de acest atac”. Totodată, Comitetul rus de Investigații spune că acest atac a fost unul la comandă, scrie ria.ru
Foto: captură video

„În acest moment, s-a stabilit deja că dispozitivul era instalat pe partea șoferului. Daria, care conducea, a murit pe loc”, a spus Comitetul

La fața locului lucrează în continuare anchetatori și specialiști din cadrul Direcției Principale de Criminalistică a Comisiei de Investigație. Experții au examinat autoturismul, iar ulterior a fost dus într-o parcare specializată. 

Fiica sa, Daria Dughina, a murit după ce mașina în care se afla a explodat în mers, sâmbătă seara, la Moscova. Apropiații Kremlinului califică incidentul drept atentat cu mașină-capcană care îl viza, de fapt, pe tatăl ei.

Kievul a respins orice implicare în moartea Dariei Dughin, fiica lui Alexandr Dughin, ideologul lui Putin. Consilierul prezidențial, Mihai Podoleak, a subliniat că Ucraina nu are nicio implicare.


Pub