10 km de TIR-uri până la vama Leușeni. Nagacevschi, aluzii la Spînu: Pe cel care recent a trecut prin coridorul verde l-aș pune să domine în fundul coloanei și să aștepte
Cozile kilometrice de TIR-uri au revenit. Cel puțin asta declară, viceprimarul, Fadei Nagacevschi, care sugerează ministrul Andrei Spînu, „cel care este direct responsabil și a trecut recent vama prin coridorul verde, să „domine în fundul coloanei și să aștepte de la 3 la 8 zile, cum așteaptă acești oameni”. „Și asta nu este polesterol în subterană!”, a comentat Nagacevschi.
Foto: colaj
„Și asta nu este polesterol în subterană! Rândurile se întind pe o distanță de peste 10 km și nimeni nu se preocupă de acești oameni că nu au apă și unde merg la wc.
Dacă aș avea posibilitatea, pe cel care este direct responsabil și a trecut recent vama prin coridorul verde l-aș pune să domine în fundul coloanei și să aștepte de la 3 la 8 zile, cum așteaptă acești oameni.

Un echipaj de poliție redirecționează șoferii care merg spre vama Leușeni prin localitatea din preajmă unde te pomenești pe un drum care este departe de a fi „sat European”.
Aveți curajul să ieșiți la oameni”, scrie Nagacevschi pe Facebook.

Ministrul Andrei Spînu deocamdată nu a comentat declarațiile lui Fadei Nagacevschi.


Pub