PSRM condamnă descinderile la contabila partidului: Atacuri murdare ale guvernării. Toate acuzațiile sunt o bulă de săpun care se va sparge

Partidul Socialiștilor condamnă perchezițiile de astăzi la domiciliu contabilei partidului. PSRM susține că sunt niște „metode murdare utilizate de sistemul represiv al guvernării împotriva opoziției”, ia PSRM a respectat legea și a susținut reformele menite să consolideze statul de drept.

Foto: UNIMEDIA
„Partidul Socialiștilor condamnă metodele murdare utilizate de sistemul represiv al guvernării împotriva opoziției. Toate acuzațiile guvernării PAS și ale procurorilor controlați de aceasta sunt o bulă de săpun care inevitabil se va sparge.

PSRM întotdeauna a respectat legea și a susținut reformele menite să consolideze statul de drept. În conformitate cu legea, PSRM a reflectat corect și în termeni activitatea sa în rapoartele prezentare la CEC.

Vom dovedi că acuzația împotriva contabilului formațiunii a fost fabricată și face parte din șirul de acțiuni de capturare a statului. Vom oferi protecție juridică competentă și cuprinzătoare în instanțele naționale și internaționale. PSRM condamnă cu fermitatea acțiunile abuzive ale guvernării împotriva opoziției. Actualii acuzatori vor trebui să răspundă pentru atacurile lor murdare, în strictă conformitate cu legea”, se arată într-un comunicat de presă.


Pub