image
Sursa foto: anp.md

FOTO: Două pachete cu droguri, aruncate peste zidul închisorii din Rezina; Poliția e în căutarea făptașului

Angajații Penitenciarului nr.17 din Rezina au înregistrat ieri, 18 august, o persoană care a aruncat două sacoșe, în care s-au dovedit a fi substanțe narcotice, peste zidul penitenciarului.

Santinela din turn, a observat în jurul orei 05:55, două aruncături peste edificiile de pază ale instituției de detenție, efectuate de o persoană, care a fugit într-o direcție necunoscută.

După verificarea teritoriului, angajații instituției au depistat două obiecte sferice bine sigilate cu bandă adezivă. Coletele au fost ridicate, iar în urma verificării, în interiorul acestora au fost depistate: 6 pachețele cu o substanță de culoare albă, 4 pastile de culoare cafeniu-roșietic cu inscripția „SD” pastile de culoare albă și tuburi de masă plastică cu masă vegetală. Cazul a fost documentat pe faptul transmiterii substanțelor interzise în penitenciar și a fost transmis organelor de poliție.

Administrația Națională a Penitenciarelor recomandă cetățenilor să respecte legea,altfel își pun libertatea în pericol. Cazul este cercetat de poliție pentru a stabili identitatea făptașului și complicilor acestuia.

SS
SS

Noutăţile partenerilor

comentarii: