image
Sursa foto: fmd.md

Federația Moldovenească de Fotbal, întrunită în cel de-al XX-lea Congres

Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu a găzduit astăzi cel de-al XX-lea Congres Ordinar al Federației Moldovenești de Fotbal.

Congresul a fost deschis de către președintele FMF, Leonid Oleinicenco, cu un mesaj de salut către delegaţi. În fața celor prezenți am mai luat cuvântul Pavel Cebanu, președintele de onoare al FMF, și Răzvan Burleanu, membru al Comitetului Executiv al UEFA.

La eveniment au mai fost prezenți Denis Bastari, manager UEFA al programului HatTrick, Mariana Trandafir, coordonator UEFA Guvernanță Asociațiile Europene, Sofia Malizia, Manager Servicii Guvernanță FIFA, Yurii Zapisotskiy, secretar general al Asociației Ucrainene de Fotbal, Anatolii Demyanenko, prim vicepreședinte al Asociației Ucrainene de Fotbal, veterani, alți oficiali.

În cadrul congresului, au fost aprobate hotărârile Comitetului Executiv al FMF din 2021-2022 referitor la afilierea și excluderea unor membri.

În continuare, Congresul a aprobat Raportul de activitate al Președintelui și Comitetului Executiv FMF pentru anul 2021, prezentat de Leonid Oleinicenco, a fost aprobat raportul financiar al FMF și al organului de audit pentru anul 2021.

Delegații congresului au aprobat statutul FMF în redacție/variantă nouă. Ruslan Berzoi, Ion Poalelungi și Anatolie Mereuță au fost împuterniciți cu dreptul de a înregistra actele Congresului Ordinar al FMF sub nr. XX, la Agenția Servicii Publice din R.Moldova, iar Leonid Oleinicenco și Nicolae Cebotari - de a semna Statutul FMF în redacție nouă.

În timpul lucrărilor congresului a fost oferit cuvântul mai multor delegați și oaspeți, Sofia Malizia, Radu Rebeja, Gheorghe Cîrlan.

Următorul Congres ordinar al FMF va avea loc în 2023, iar data, ziua și ora va fi stabilită ulterior de către Comitetul Executiv al FMF.

fmd.mdfmd.md
fmd.mdfmd.md
fmd.mdfmd.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: