image
Sursa foto: bild.de

Cea mai frumoasă atletă din lume, poze răvășitoare; Cum a apărut Alica Schmidt la Europene // FOTO

„Cea mai frumoasă atletă din lume”, cum este cunoscută nemțoaica Alica Schmidt, a făcut furori la Campionatele Europene de la Munchen. Plină de emoții, deoarece a concurat în fața propriilor suporteri, frumoasa sportivă a fost cea mai fotografiată atletă. Chiar dacă nu a plecat acasă cu vreun premiu, aceasta s-a declarat foarte mulțumită de performanțele pe care le-a înregistrat, după calificarea în semifinalele probei de 400 de metri.

Alica Schmidt are 23 de ani și este poreclită de presă drept „cea mai frumoasă atletă”, iar motivele sunt evidente. Tânăra este de o frumusețe răpitoare, însă a fost plină de emoții la Campionatele Europene de la Munchen. A concurat în fața propriilor suporteri și a simțit presiunea din plin. Frumoasa blondină a reușit o performanță demnă de notat. S-a calificat cu greu în semifinalele cursei de 400 de metri, de pe locul 3, și s-a declarat încântată, însă parcursul ei s-a oprit aici.

„Am ajuns în semifinalele europene. Acesta a fost obiectivul meu, iar acum mă pot bucura să alerg încă o dată în fața suporterilor de acasă. Cu adevărat unul dintre cele mai speciale momente din viața mea”, declara Alica, înaintea semifinalei.

Alergătoarea din Germania s-a oprit însă în semifinale, după ce a terminat chiar pe ultimul loc și a ratat calificarea în finală. Cu toate acestea, s-a declarat foarte fericită de ce a realizat la Campionatele Europene de atletism.

„Am muncit foarte mult și am făcut multe sacrificii în ultima lună pentru a alerga la Munchen, în fața propriilor suporteri. Faptul că mi-am îndeplinit obiectivul este cel mai frumos sentiment din viața mea și sunt foarte fericită”, a declarat Alica, conform Daily Star.

Alica Schmidt se pregătește acum pentru un alt obiectiv foarte important: Jocurilor Olimpice de la Paris din anul 2024, unde vrea să facă performanță. Aceasta însă se lasă așteptată, mai ales după ratarea calificării în finala Campionatului Mondial de atletism de ștafetă mixtă 4×400 de metri. Nici la acea competiție Alicia nu a strălucit decât în obiectivele tuturor fotografilor prezenți, care au urmărit-o intens, scrie Impact.ro.

bild.debild.de
bild.debild.de
bild.debild.de
bild.debild.de
bild.debild.de
bild.debild.de
bild.debild.de
bild.debild.de

Noutăţile partenerilor

comentarii: