(foto) Localurile pet friendly din Chișinău. Unde poți să iei cina sau să savurezi o cafea împreună cu animăluțul tău de companie

FotoJet-6-2
Foto: Foto: Facebook/Pasio Coffee Place; Colaj: #diez

Probabil multe dintre persoanele care au animale de companie tind să petreacă cât mai mult timp cu acestea și să le facă viața cât mai dristractivă și frumoasă. Totodată, mulți dintre stăpânii de animale de companie se confruntă cu probleme de tipul „plec mai devreme de la întâlnirea cu prietenii, fiindcă trebuie să-mi hrănesc odrasla” sau „animalul de companie a stat toată ziua singur și mă simt prost să-l las singur și să mai și ies undeva seara, după muncă”.

Iată că, fie că faci parte din prima categorie de oameni, din a doua sau din ambele concomitent, soluția perfectă există! Așadar, ia cu tine favoritul/favorita familiei și ieșiți undeva împreună, fără frica de a auzi renumitul „ne pare rău, dar în localul nostru nu este permis accesul animalelor de companie”.

Echipa #diez ți-a pregătit o listă de cafenele, restaurante și terase unde vei fi binevenit(ă) împreună cu patrupedul tău iubit.

DC Donuts & Coffee

Foto: Facebook/„DC Donuts & Coffee”; Colaj: #diez

Primul magazin autentic de gogoși din Chișinău „DC Donuts & Coffee”, te așteaptă împreună cu animalul tău de companie să savurați gustoșeniile dulci și băuturile delocioase de care dispun. Localul este deschis zilnic, de la ora 9.00 până la 21.00 și se află pe strada A. Pușkin 16.

Tucano Coffee

Foto: Facebook/Tucano Coffee; Colaj: #diez

Fiecare coffee shop Tucano Coffee este deosebit, cu istoria, tradițiile și atmosfera sa caracteristică, însă fiecare filială are în comun dragostea pentru cafea și pentru animalele de companie. Așadar, poți să-ți iei animăluțul în amtosfera Tucano de la filialele:
# Tucano Coffee Costa Rica – str. A.Pușkin 15;
# Tucano Coffee Brasil – str. Alexandru cel Bun 91A (intersecție cu bd. B. Bodoni);
# Tucano Coffee Jamaica – str. Arborilor 21 (Shopping MallDova);
# Tucano Coffee Kenya – Bd. Moscova 1/4.

Fiecare locație are program individual de lucru, așadar, vă îndemnăm să-l consultați online înainte de a planifica o ieșire.

Uptown Cafe

Foto: Facebook/Uptown cafe; Colaj #diez

Uptown Cafe este un local pentru toate vârstele și toate ocaziile. Animalele de companie sunt mereu binevenite aici, localul având și el un mic prieten – o pisică. Uptown Cafe se află pe strada A. Pușkin 10 și este deschis zilnic între orele 11.00 și 23.00.

513

Foto: Facebook/513; Colaj: #diez

513 e loc despre oameni, despre prieteniile vechi și noi, inclusiv cu prieteni pufoși și moi. Așadar, la 513 poți să servești o cafea cu un desert sau să iei cina alături de animăluțul tău de companie. Localul poate fi vizitat de luni până vineri, între orele 10.00 și 23.00, iar în weekend de la 12.00 la 23.00, la adresa str. Vasile Alecsandri 68.

Sincer Gastromarket

Foto: Facebook/Sincer Gastromarket; Colaj: #diez

Un alt local unde poți să servești atât o cafea cu ceva dulce, cât și să iei o masă deplină este Sincer Gastromarket. Sincer este despre dragostea pentru produsele naturale, sprijin pentru brandurile locale și bucătăria de autor. Localul poate fi vizitat la adresa str. Mihai Eminescu 50, de la ora 8.00 la 22.00.

Pasio Coffee Place

Foto: Facebook/Pasio Coffee Place; Colaj: #diez

Pasio Coffee Place este localul despre care poți înțelege că e pet friendly din prima privire la logo-ul acestuia. La Pasio poți servi cafea de specialitate, precum și gustări variate. Localul este amplasat în centrul Chișinăului, pe strada Vasile Alecsandri 115 și poate fi vizitat între orele 9.00 și 21.00.

Marlène

Foto: Facebook/Marlène; Instagram/patty_nova_; Colaj: #diez

Dacă vrei să mergi împreună cu animăluțul tău într-o seară într-un loc cald, cu oameni și muzică bună, cu interior deosebit și cocktailuri delicioase, iată că există o opțiune care cu siguranță te va satisface. Marlène este primul cocktail bar high end din Chișinău cu multă pasiune pentru calitate, stil și atmosferă.

Așadar, scoate-ți prietenul/prietena pufos/pufoasă de luni până vineri la Marlène, de la orele 16.00 la 23.00, iar în weekend de la 16.00 la 24.00. Localul se află la adresa în Chișinău, str. București 75.

Crosta Kitchen and Bakery

Foto: Instagram/ photosbyanile; maevskaia; Colaj: #diez

Crosta Kitchen and Bakery este un restaurant unde poți să te delectezi cu gustări și mâncăruri în asortiment larg împreună cu animăluțul tău de companie. Localul este deschis între orele 8.00 și 22.00 și se află la adresa str. Miron Costin 13/7.

The Penthouse Cafe

Foto: Instagram/ The Penthouse Cafe; Colaj: #diez

The Penthouse Cafe este un local situat chiar în mijlocul Parcului Central Chișinău și oferă o bucătărie europeană, cu accent italian. Astfel, poți să savurezi bucatele preferate alături de animalul tău de companie 24/7, la adresa Bulevardul Ștefan Cel Mare 103/2.

FOLK’s Croissants

Foto: Instagram/ FOLK’s Croissants; Colaj: #diez

FOLK’s Croissants este un local confortabil, cu identitate, unde poți să mănânci cele mai faine croissante din oraș, dar și multe alte mâncăruri și băuturi delicioase. Acesta se află în centrul orașului, pe str. Pușkin 3 și este disponibil pentru a fi vizitat de oameni și patrupezi în fiecare zi de la 9.00 la 22.00.

Esushi.md

Foto: Instagram/ Esushi; thorthealmightycat Colaj: #diez

Esushi este o rețea de restaurante cu specific japonez si europeean fusion, care, pe lângă bucătăria delicioasă de care dispune, permite și accesul animalelor din companie în localurile sale. Fiecare dintre locațiile rețelei de restaurante are program individual.

Localurile pot fi găsite la adresele:
# Esushi sec. Centru: str. Sfatul Țării 14/1 restaurant și terasă;
# Esushi sectorul Botanica: Bd. Dacia 47/6;
# Esushi sec. Râșcani: str. Kiev 6/1, restaurant și terasa;
# Esushi Buiucani: Str. N. Costin 50;
# Esushi Terasa ( Zity Mall): Calea ieșilor 8, Zity Mall, et. 2- 3: Food Court & Terrace To go;
# Esushi sec. Ciocana: bd. Mircea cel Bătrân 14.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente