‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 26 aprilie, 2024
11.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleUCIP IFAD oferă granturi micilor producători pentru instalarea panourilor fotovoltaice

UCIP IFAD oferă granturi micilor producători pentru instalarea panourilor fotovoltaice

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Panourile solare constituie o investiție care se amortizează rapid și sigur, iar una dintre oportunitățile de care puteți beneficia pentru instalarea acestora este prezentată de către UCIP IFAD.

UCIP IFAD acordă suport financiar producătorilor agricoli sub formă de granturi pentru implementarea inițiativelor de adaptare la schimbările climatice în activitățile agricole.

Suportul este acordat după cum urmează:

  • Pentru întreprinderi/persoane fizice înregistrate: până la 5000 de dolari SUA per beneficiar.
  • Pentru cooperative: până la 15 mii de dolari SUA per beneficiar.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții performante pentru înlocuirea energiei clasice, accesați linkul pentru a beneficia de suport.

Important! În cadrul proiectului sunt eligibile și alte echipamente și utilaje agricole ce ar facilita adaptarea producătorilor la schimbările climatice.

În următorul video aflați istoria uneia dintre beneficiarele programului:

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

47 Comentarii

  1. Sint persoana fizica înregistrată că producător domeniu Legume Solar și cimp liber Sint interesat de Panouri fotovoltaice dosite in domeniu Legume pompe etc

  2. Suntem patru GȚ-uri. Avem în comun clădere-brigadă, unde reparăm tehnica și agregatele agricole. Este necesitatea de panouri fotovoltaice, pentru a micșora consumul de energie electrică. Vă rugăm să ne ajutați în acest domeniu.

  3. Bună dimineața, sunt interesat să știu dacă mă încadrez pentru o exploatație apicolă PFA. staționară (pentru material genetic rasă autohtonă).

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›