Un pieton de 23 de ani, lovit de un Ford, în timp ce traversa strada în fugă. Șoferul a fugit de la fața locului, iar Poliția îl caută

Un pieton de 23 de ani a fost lovit de un automobil Ford, în timp ce traversa în fugă strada Liviu Deleanu, din sectorul Buiucani al capitalei. Potrivit Poliției, șoferul a fugit de la locul, producerii accidentului, iar până astăzi încă nu a fost găsit. Informația na fost confirmată, pentru UNIMEDIA, de ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Foto: poza simbol

„La data de 17.08.2022, ora 16:17, în dispeceratul SSTCR mun. Chișinău a parvenit informația 112, precum ca pe strada L.Deleanu s-a produs accident rutier, tamponare de pieton. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al Secție documentare accidente rutiere.

Politistii au stabilit că un automobil Ford a tamponat un pieton de 23 de ani, ce traversa partea carosabilă în fugă. Ulterior, conducătorul mașinii a plecat de la fața locului.

Pietonul a primit îngrijiri la fața locului, refuzând spitalizarea”, a declarat, pentru UNIMEDIA, ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și stabilirea locului aflării șoferului Fordului.


Pub