(video) Beat și drogat, conducea un motocultor. Șoferul, dus de polițiști la spital, din cauza comportamentului neadecvat

Un bărbat ce conducea un motocultor a fost prins, de polițiștii din Glodeni, după ce consumase alcool, având o concentrație de 0,71 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. De asemenea, probele biologice au relevat că acesta se afla și în stare de ebrietate narcotică.

Foto: captura ecran
Polițiștii din Glodeni au intensificat activitățile de prevenire a accidentelor rutiere cu implicarea motocultoarelor și tehnicii agricole pe teritoriul raionului. În rezultatul verificărilor, a fost depistat conducătorul unui motocultor, în vârstă de 38 de ani, care consumase alcool, având o concentrație de 0,71 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

În timpul documentării, bărbatul a manifestat un comportament neadecvat, fapt ce i-a determinat pe polițiști să-l însoțească la instituția medicală, pentru prelevarea probelor biologice. Rrezultatul acestora a arătat că persoana se afla și în stare de ebrietate narcotică.

Bărbatul a fost înlăturat de la conducerea unității de transport, iar pe numele lui a fost pornită o cauză contravențională, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.



Pub