Poliția despre prezența brigadei „Fulger” la Comrat: Este vorba de niște exerciții tactice. Vor avea loc pe întreg teritoriul țării

Poliția Republicii Moldova a venit cu precizări referitor la prezența brigadei „Fulger” la Comrat. Poliția susține că este vorva despre niște exerciții tactice care au fost organizate tot timpul, pentru a verifica capacitatea de reacționare și intervenție a angajaților, iar astfel de exerciții vor avea loc pe întreg teritoriul țării.

Foto: nordnews.md

„Cu referire la informațiile care circulă în mediul online, despre aplicațiile efectuate de Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” a IGP la Comrat, precizăm că este vorba despre niște exerciții tactice care au fost organizate tot timpul, pentru a verifica capacitatea de reacționare și intervenție a angajaților. Așa tip de exerciții vor avea loc pe întreg teritoriul țării. Rugăm cetățenii să se informeze din surse sigure și să-și păstreze calmul, fiind vorba despre antrenamente ale subdiviziunii noastre cu statut special, care au loc în permanență”, menționează Poliția Republicii Moldova.

Fostul adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a venit cu un mesaj pentru actuala guvernare. Liderul PACE, susține că conducerea „se teme de proteste, au o frică până în măduva oaselor de propriul popor”. „Astăzi, ați trimis Fulger în Găgăuzia, căci ei sunt mai activi în proteste. Mâine vor protesta oamenii în toate raioanele țării, căci cuțitul și sărăcia a ajuns la os”, a scris Cavcaliuc pe pagina sa de Facebook. Acesta și-a încheiat mesajul cu „I'll be back!”.


Pub