Igor Dodon despre acuzațiile Maiei Sandu: Atacuri gratuite. Noi am fi păstrat neutralitatea absolută, fără a pierde din avantajele economice cu Rusia
Fostul șef de stat, Igor Dodon, a venit cu o reacție, după ce președinta Maia Sandu a declarat că dacă acesta ar fi președintele țării atunci ar fi ajutat Rusia să folosească Republica Moldova în războiul împotriva Ucrainei. „Vreau să fie clar. Sub guvernarea socialiștilor, în Moldova era azi pace, ordine, liniște socială, prețuri mici la gaz și la produsele esențiale, ajutor pentru agricultori, fără inflație enormă, dar cu creșteri stabile de pensii și salarii”, a menționat Dodon.
Foto: UNIMEDIA
„Doamna președinte Sandu iarăși practică atacurile gratuite față de oponenții politici, pentru a camufla eșecul ei personal în guvernarea țării. O sfătuiesc pe doamna Maia Sandu să înceteze să facă populism discutând despre mine. Ea poate demonstra într-un singur mod dacă este aptă politic sau nu – să facă viața oamenilor mai bună și mai ușoară. Dar se întâmplă invers, din păcate – viața oamenilor devine tot mai grea și mai grea.

Vreau să fie clar. Sub guvernarea socialiștilor, în Moldova era azi pace, ordine, liniște socială, prețuri mici la gaz și la produsele esențiale, ajutor pentru agricultori, fără inflație enormă, dar cu creșteri stabile de pensii și salarii. Am fi păstrat neutralitatea politică absolută, relații bune cu țările vecine, fără a pierde din avantajele economice cu Rusia”, a menționat Dodon.

Șefa statului, Maia Sandu, susține că dacă Igor Dodon ar fi președinte acum, atunci acesta ar fi ajutat Rusia să folosească Republica Moldova în războiul împotriva Ucrainei, iar Ucraina ar fi răspuns. Declarațiile au fost făcute în cadrului unui interviu.


Pub