Toți copiii trebuie să pășească cu încredere în noul an școlar. Vino la târgul „Dor de școală” și donează pentru elevii din familii social-vulnerabile

elevi (2)
Foto: depositphotos.com

Au rămas zile numărate până la începutul noului an școlar. În acest context, organizația „Copil, Comunitate, Familie” te încurajează să participi la Festivalul „Dor de școală” ediția a 3-a, în perioada 18-21 august, unde vei găsi tot ceea de ce ai nevoie pentru 1 septembrie, dar și unde poți trăi bucuria de a ajuta și copiii care provin din familii social-vulnerabile.

Potrivit organizației, prin acest gest plin de generozitate nu doar poți ajuta copiii să pășească cu mai multă încredere în noul an școlar, dar și le oferi șansa de a-și dezvolta potențialul, pentru că fără educație, copiii din familiile defavorizate sunt condamnați să rămână captivi în sărăcie.

În cadrul evenimentului, care va dura patru zile, oricine poate veni pentru a cumpăra sau a dona tot de ce are nevoie un elev: rechizite, manuale, haine, pantofi etc. Lucrurile donate vor fi colectate la cortul organizației CCF Moldova, amplasat pe teritoriul târgului.

În cadrul evenimentului, pe lângă târgul școlar, copiii vor avea parte de spectacole, animatori, face-painting, prestații artistice, iluzioniști, dar și alte activități interesante.

Acțiunea de caritate va avea loc în cadrul Festivalului „Dor de școală” organizat de Centrul Comercial Zity
Mall.

Evenimentul va avea loc în scuarul Zity Mall, str. Calea Ieșilor, 8, între orele 9.00 și 21.00.

www.ccfmoldova.org
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente