Cum reziști oboselii la mijloc de săptămână. Vezi o listă cu cele mai tari evenimente pentru ziua de miercuri

ttt
Foto: Diez.md

Chiar dacă ești unul dintre cei care încep săptămâna plin de energie și entuziasm, este normal să te simți obosit și stors de puteri la mijloc de drum. Dacă vrei să rămâi productiv și pozitiv citește lista noastră cu recomandări de evenimente, care o să te ajute să vezi ziua de miercuri într-o lumină nouă.

Fie că lucrezi sau înveți, mai jos îți propunem activități pe placul tuturor, atât dimineața cât și în afara orelor de muncă, la care poți merge miercuri, 17 august.

Atelier de confecționare a articolelor din ceramică

La ora 17.30, Studioul Zero organizează o lecție relaxantă și utilă pentru adulți la care urmează să lipiți obiecte de uz casnic din ceramică. Potrivit specialiștilor confecționarea articolelor din ceramică sau lut, contribuie la combaterea stresului, sporește creativitatea, capacitatea de concentrare și îmbunătățește abilitățile motorii fine.

Facebook/ Studioul Zero

„The Computer” Auto Cinema

Auto Cinema este primului cinematograf drive-in din Chișinău. Locul în care vizitatorii pot viziona filme fără a părăsi mașina. Mâine, la ora 21.00 aveți posibilitatea de a savura thriller-ul de acțiune „The Computer” regizat de Jaume Collet-Serra.

Cinematograful se află pe strada Mihail Sadoveanu 42/6.

Prețul pentru un bilet pornește de la 100 de lei.

Autocinema

Muzeul Tehnicii de Calcul

Muzeul se afla în incinta Institutului de Matematică și Informatică al Academia de Științe a Moldovei. Aici găsiți o colecție rară și originală de peste 220 de cele mai diverse exponate tehnice: de la aritmometre mecanice până la tehnologii Apple. Exponatele sunt restaurate de către proprietarul muzeului, Andrei. Intrarea la muzeu este gratuită și programul este flexibil. Doritorii de a vizita sunt îndemnați să se programeze, sunând la numărul de telefon, 068 63 63 05.

Săptămâna Internațională a tineretului

Săptămâna Internațională a Tineretului la Chișinău este organizată de Centrul Municipal de Tineret, anual, pentru a valorifica potențialul tinerilor. Pentru ziua de 17 august aveți următorul program:

# Excursie tematică – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență – ora 11.00 – Str. Alba Iulia 75/3;
# Focus group – dezbaterea Priorității I, a Strategiei de Tineret și Inovație Socială a Municipiului Chișinău pentru anii 2023-2025: „Participarea tinerilor și dezvoltarea multilaterală” – ora 16.00 – Centrul Municipal de Tineret, sectorul Buiucani, str. Ghidighici 3;
# Training „Burnout la școală” – Adriana Mîrza, psiholog – ora 16.00 – Centrul Municipal de Tineret Chișinău, Petru Zadnipru 3/2;
# Clubul de jocuri intelectuale – „Four Corners Game” – ora 17.00 – Centrul Municipal de Tineret, sectorul Râșcani, str. Miron Costin 7B.

Facebook/Centrul Municipal de Tineret

Expoziție aniversară la Biblioteca Națională

Facebook/Biblioteca Națională a Republicii Moldova

În perioada 15 august -15 octombrie 2022, aveți posibilitatea de a vizita expoziția cu genericul „Biblioteca Națională – Dimensiune identitară a țării. 190 de ani de la fondare”. Expoziția va cuprinde circa 130 de documente din colecțiile BNRM și 19 dosare oferite de către Agenția Națională a Arhivelor. Urmăriți detalii despre expoziție aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente