‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 26 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFDD Moldova anunță concurs pentru reabilitarea bazinului de acumulare a apei de la stația...

FDD Moldova anunță concurs pentru reabilitarea bazinului de acumulare a apei de la stația de pompare NS-5 din Criulenii de Sus

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Instituția Publică „Fondul de Dezvoltare Durabilă Moldova” invită companiile interesate, care au demonstrat experiență în efectuarea lucrărilor de construcție și instalarea echipamentelor complexe, să-şi prezinte ofertele pentru: Reabilitarea bazinului de acumulare al apei de la stația de pompare NS-5 și instalarea unui tronson de conductă pentru irigarea terenurilor din aria de deservire a SCI „Criulenii de Sus”.

Companiile interesate pot lua cunoștință cu documentația de concurs (condițiile de participare, volumele de lucrări preconizate și data conferinței pre-licitație combinată cu vizita pe teren) prin expedierea unei cereri de participare în formă liberă la adresa electronică:

Email: [email protected]

CC: [email protected]

Cererea va conține exprimarea interesului de participare, numărul de referință a concursului „PP5/ICIDIA/W/S/177”, precum și denumirea completă a companiei, datele de contact a reprezentantului acesteia.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 09 septembrie, 2022, ora 12:00. Ofertele primite după acest termen nu vor fi considerate.

‹ adv ›

Advertoriale

Controlul eficient al lupoaiei și buruienilor la floarea-soarelui cu Listego® Pro

Pentru o cultură profitabilă de floarea-soarelui sunt importante: pregătirea terenului, alegerea hibrizilor potriviți, combaterea buruienilor, a dăunătorilor și a bolilor. Pregătirea...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›