‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 21 aprilie, 2024
9.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriExporturile din Moldova spre Emiratele Arabe Unite, în creștere

Exporturile din Moldova spre Emiratele Arabe Unite, în creștere

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Exporturile din Republica Moldova spre Emiratele Arabe Unite continuă să crească. Cel puțin asta arată datele statistice oficiale.

Astfel, în primele cinci luni ale acestui an, țara noastră a exportat mărfuri spre Emiratele Arabe Unite în valoare de peste 1,3 milioane de dolari, de 2,5 ori mai mult decât în aceeași perioada a anului precedent, a declarat pentru postul național de radio, ambasadorul Republicii Moldova la Abu Dhabi, Victor Haruţa.

„Cele mai solicitate produse sunt merele, perele, în general produsele agricole. Aceste produse însumează aproape un milion de dolari exporturi din ţara noastră. De asemenea, putem menţiona exporturi în creştere cum ar fi dulceţuri, fructe uscate şi alte produse similare”, a menționat ambasadorul Victor Haruţa.

Potrivit lui, în mare parte exporturile cresc urmare a activităţii de promovare pe care le-a întreprins şi continuă să le întreprindă Ambasada Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite şi instituţiile de stat implicate în acest proces cum ar fi Agenția de investiții şi asociațiile de profil care sunt foarte active în regiune.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›