(infografic) Ce trebuie să cunoască studenții anului I înmatriculați la Universitatea Tehnică a Moldovei

admitere 2021 (24)
Foto: diez.md

Bucuria mult râvnitei înmatriculări la studii la Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) îi antrenează deja pe studenții anului I în primele activități la Alma Mater. Primii pași în spațiile universitare, primele întrevederi cu profesorii sunt cele mai emoționante. Cum e să fii student UTM? Ce urmează?

Urmează o etapă de organizare, familiarizare și adaptare, iar pentru a o parcurge cu succes Comisia de Admitere a elaborat un infografic care să înlesnească incursiunea studenților anului întâi în activitățile universitare.

Este vorba de primirea bonurilor de cazare în cămin și achitarea taxei de cazare; achitarea taxelor de studii (în cazul admiterii la studii cu taxă sau cu frecvență redusă), iar pe 1 septembrie se vor prezenta deja la facultățile la care au fost înmatriculați (conform orarului și adreselor indicate în tabel), unde vor avea întrevederi cu responsabilii programelor de studii.

UTM

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente