Un biciclist de 14 ani, în comă, iar un motocilist, în terapie intensivă cu splina ruptă, după un accident violent la Rîbnița

Un motociclist și un biciclist de 14 ani au ajuns la terapie intensivă, în stare gravă, după un accident în satul Beloci, raionul Rîbnița. Potrivit martorilor oculari, adolescentul mergea pe bicicletă fără a ține mâinile pe ghidon, înainte de impact, iar bicicleta sa era fără reflectoare.

Foto: așa-zisul minister de interne din regiunea transnistreană

Motociclistul a relatat că a decis să facă o depășire, moment în care adolescentul care se deplasa pe bicicletă și-ar fi schimbat brusc direcția de deplasare, ieșind pe șosea.

Adolescentul a fost internat în spital și este acum în comă. Acesta s-a ales cu traumatisme cerebrale, hemoragie internă, ruptură a splinei, contuzie renală, fractură a piciorului stâng și a brațului stâng. Starea sa este una extrem de gravă, potrivit medicilor.

Motociclistul se află și el la terapie intensivă, cu ruptură a splinei, scrie așa-zisul minister de interne din regiune.

Potrivit martorilor oculari, adolescentul mergea pe bicicletă fără a ține brațele pe ghidon înainte de accident, iar bicicleta sa era fără reflectoare.


Pub