(foto) Cozi de zeci de mașini, la intrarea și ieșirea din țară: Cele mai aglomerate puncte de trecere a frontierei

Cozi la mai multe puncte de trecere a frontierei, în această seară. Zeci de mașini așteaptă atât la intrarea în Republica Moldova, cât și la ieșirea din țară. Poliția de frontieră îndemnă călătorii să dea dovadă de înțelegere și răbdare, asigurând că lucrează la capacitate maximă, pentru a asigura trecerea rapidă a frontierei de stat.

Foto: Poliția de Frontieră

La ora 20:20, valori maxime de trafic se înregistrau în PTF Leușeni. Pe direcția ieșire din Moldova erau prezente, pe cele patru piste de control - 60 de mașini și alte 30 după barieră. Un număr mare de autovehicule se aflau și pe sensul de intrare în Moldova - circa 100 de mașini. Au fost deschise 6 artere de control, suplimentar 2 celor funcționale zilnic. 

La fel se atesta aglomerație la intrarea în țară prin PTF Sculeni. Se autorizează trecerea frontierei pe 3 piste, fiind în imposibilitate de a aplica și alte măsuri, din motiv că PTF-ul este în construcție.

În restul punctelor de trecere a frontierei se înregistrează flux moderat, însă unul continuu.

La orele 17.30 se atesta trafic intensiv și continuu de mijloace de transport în PTF Leușeni, PTF Costești și PTF Sculeni. În toate punctele de trecere a frontierei a fost utilizată la maxim infrastructura și aplicată procedura Revers.

Călătorii sunt informați că este funcțională non-stop Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), la care puteți afla din prima sursă situația la trecerea frontierei de stat.



Pub