(video) Crima de Strășeni. Ultimele imagini de la petrecerea care s-a încheiat cu un omor

Canalul de Telegram Ungureanu 112 a publicat ultimele imagini de la petrecerea din raionul Strășeni, care s-a încheiat cu omorul tânărului de 29 de ani, iar cadavrul a fost îngropat până la gât în pădure. Din imaginile video se vede cum cei doi împușcă din arme.

Foto: jurnal.md



Tânărul găsit împușcat într-o pădure din raionul Strășeni a fost ucis în satul Zubrești, după un chef nocturn, de către fiul fostului polițist Ion Stratulat, asasinat în 2011 de către fostul sportiv Ion Şoltoianu. Ion Stratulat era ginerele fostului deputat Nicolae Alexei. Presupusul ucigaș a fugit noaptea trecută peste hotare.

Poliția R.Moldova a informat, Miercuri, 10 August, despre faptul că într-o pădure din raionul Strășeni a fost depistat cadavrul împușcat al unui tânăr în vârstă de 29 de ani, pe care mama sa l-a anunțat dispărut în după-amiaza zilei de marți, 9 August. Surse apropiate ale anchetei susțin că acesta ar fi fost împușcat din propria armă, de către feciorul unui fost polițist și nepot al generalului Nicolai Alexei, după ce ar fi participat împreună la o petrecere.

Crimă teribilă la Strășeni. În pădurea din apropierea orașului a fost găsit un tânăr mort. Acesta era căutat de oamenii legii, după ce mama sa i-a alertat în legătură cu dispariția lui, în după-amiaza zilei de ieri.



Pub