(foto) Cuplul Eugen și Natalia Doga împlinesc astăzi 60 de ani de căsnicie: Am simțit din prima că îmi este sufletul pereche
Renumitul compozitor Eugen Doga, care a dus faima Republicii Moldova în întreaga lume, și soția sa, Natalia celebrează astăzi, 60 de ani de căsnicie. „Familia pentru mine este un port originar unde sunt înscris, unde stau la evidenţă, unde mi-am lăsat cele mai sfinte simţiri adunate în decursul vieţii, unde după îndepărtatele şi îndelungatele călătorii prin oceanele vieţii mă pot întoarce, fiindcă sunt sigur că acolo mă aşteptă, duc dorul după mine şi unde eu mă voi simţi acasă..”, a mențonat Eugen Doga
Foto: fb/Eugen Doga
Natalia Doga a venit și ea cu un mesaj: „Nu am stat nicio clipă pe gânduri atunci când a trebuit să las în urmă Rusia de dragul soțului meu – am simțit din prima că el îmi este sufletul pereche”.

Jubiliarii au fost felicitați de Primarul General, Ion Ceban, care le-a urat sănătate și multă fericire în continuare. Edilul a ținut să remarce că fericirea acestui cuplu este transmisă prin mesajele melodiilor compuse de marele artist.
„Casa lor emană căldură, iar toți cei care le trec pragul descoperă toată viața maestrului prin multiplele obiecte și lucrări pe care le-a colecționat pe parcursul anilor”, a spus Ion Ceban.

În interviurile sale, Eugen Doga spunea că a încheiat un pact cu soția sa încă de la început, că pe primul loc în viața lor să fie întotdeauna muzica, iar dânsa a acceptat.
Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare şi în aer liber


Pub