(video) „Maia Sandu, acesta nu e circ, dar fărădelege făcută de „shaika” voastră”: Dodon, după reacția președintei și PA la atacul asupra mamei sale

Fostul șef de stat, Igor Dodon, consideră că totul ce s-a întâmplat ieri în fața Procuraturii Anticorupție cu mama sa este organizat de președinta Maia Sandu. „Ea spune că este un „circ”. Adică, când mama cuiva este jignită, acesta este un „circ” și poți râde. Nu, Maia Sandu, acesta nu este un circ. Acesta este o fărădelege”, a declarat Dodon. Totodată, ex-președintele a menționat că reacția PA nu a fost decât „eu nu sunt eu și vaca nu este a mea”.

Foto: fb/Igor Dodon

„Ce s-a întâmplat ieri cu mama, a fost organizat de „shaika” Maiei Sandu. Ea spune că este un „circ”. Adică, când mama cuiva este jignită, acesta este un „circ” și poți râde. Nu, Maia Sandu, acesta nu este un circ. Acesta este o fărădelege. Acesta este statul de poliție pe care l-a creat Maia Sandu. Ea nu are sentimente.

Am văzut reacția Procuraturii Anticorupție. M-am gândit că măcar această fată nouă venită din America, Dragalin, o să se lămurească. Dar răspunsul pe care l-au dat a fost „eu nu sunt eu și vaca nu este a mea”. Investigați modul în care provocatorii și jurnaliștii au aflat informațiile non-publice că mama mea va fi acolo la 9 dimineața. Ei nu sunt de serviciu 24 de ore pe zi doar”, a declarat Dodon.



Procuratura Anticorupție a venit cu un comentariu, despre atacul asupra mamei lui Igor Dodon, în incinta instituției. Astfel, PA susține că „persoanele citate nu trebuie sa fie supuse la asa fel de tratament”.

Președinta Maia Sandu respinge acuzațiile predecesorului său de la Președinție, Igor Dodon, că ea ar sta în spatele atacului asupra mamei sale, care s-a întâmplat ieri în fața Procuraturii Anticorupție.

Mama fostului președinte, Igor Dodon, a fost atacată ieri de Maria Olari, care a huiduit-o și a numit-o, întrebând-o „cum a venit la Procuratură, parcă era cu infarct la spital”.

„Maia Sandu, tu ai mamă? Maia Sandu, tu ai suflet? De ce permiți ca niște nebuni și nebune cu certificat de la psihiatrie să își bată joc de oameni? De ce permiți ca mama unui fost șef de stat să fie umilită și batjocorită public de niște mizerii morale care trăiesc din bani negri plătiți pe ascuns de sponsorii PAS? Mă adresez și către alții din Guvernarea PAS, către cei care poate mai au un pic de rațiune acolo. Ați ajuns să vă sprijiniți azi pe susținerea unor fanatici și a unor nebuni, cum este această mizerie morală, care a făcut-o pe mama să asiste neputincios la un atac violent? La acest nivel de disperare și de ură ați ajuns?”, a declarat Igor Dodon, după atacul asupra mamei sale.

„Banda de fanatici, care apar ca la comandă oriunde li se poruncește, nu mai impresionează deja. Ei sunt la lucru și execută ordinele din camera de regie. Însă întrebarea este către procurori: de ce ei acceptă să fie implicați în acest spectacol degradant?”, a comentat, la rândul său, deputatul PSRM, Vlad Batrîncea.



Pub