Educație de calitate, profesori exigenți și oportunități de studii – toate le găsiți la Universitatea „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul

Perju Tatiana este din orașul Cahul, și lucrează drept profesoară de limba engleză la școala de limbi străine Linguata din Cahul deja de 9 ani. Activează în domeniu de 13 ani, și este absolventă a Universității „B.P.Hasdeu” din Cahul.

„În anul 2003 când am hotărât să merg la universitate am ales specialitatea „limbă engleză” deoarece mă descurcam foarte bine cu limbile străine. Îmi doream să devin traducător. Niciodată nu m-am gândit că o să fiu profesoară. Dar deoarece sunt din Cantemir, am hotărât că vreau să fiu alături de familia mea. Din acest motiv am venit la Cahul, am aplicat la studii, am fost acceptaă și chiar mi s-a oferit și o bursă, și asta m-a motivat să rămân în Cahul.

La Cahul am avut parte de educație de calitate, am avut cei mai minunați profesori, care erau exigenți, profesioniști, au cerut de la noi să facem carte și ne-au dat o pregătire bună. Atunci când am absolvit universitatea, am obținut și o bursă și am avut posibilitatea de a studia peste hotare. Din acest motiv îndemn tinerii să aplice la studii aici.

Vreau să spun că orașul Cahul este într-o continuă dezvoltare, avem parte de numeroase fonduri europene care sunt investite pentru dezvoltarea tinerilor, din acest motiv tinerii trebuie să profite de această ocazie și să beneficieze de această oportunitate, să învețe la noi în Cahul, să se dezvolte aici la noi în localitate.

Vreau să le spun tinerilor că în ziua de astăzi este foarte important să devii un specialist de calitate. Pentru că angajatorul caută pe cineva care cunoaște domeniul, care are abilități bine dezvoltate. Dacă ei sunt motivați să-și dezvolte talentele, capacitățile, la Cahul la Universitatea „B.P.Hasdeu”, ei vor găsi ajutorul și sprijinul necesar pentru a deveni acei specialiști care vor fi oameni de succes în viitor și vor face ceva folositor pentru comunitate, dar și vor avea parte de un venit stabil și bun.”

Alege specialitatea care te reprezintă și fii student la tine #ACASĂ, alege #USC! 

Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre admitere și cum să aplici la studiile în cadrul universității, nu ezitați să accesați site-ul universității , sau puteți suna la numărul de telefon:  +(373-299) 2-24-81

Nu sta mult pe gânduri când vine vorba de alegerea viitoarei tale profesii!

La#𝐔𝐒𝐂, venim în întâmpinarea pasiunilor tale prin programele de studii potrivite pentru o Carieră de Succes.

În perioada 09 -15 august 2022, în cadrul Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul se va desfășura înscrierea studenților și masteranzilor la Sesiunea suplimentară de admitere.

  • Depunerea actelor: 9 – 15 august 2022;
  • Afișarea rezultatelor intermediare: 16 august 2022,
  • Depunerea de către candidații declarați admiși a actelor în original, semnarea contractelor de studii cu taxă și achitarea taxei de studii pentru semestrul I  17 – 19  august2022;
  • Anunțarea rezultatelor finale – 23 august 2022.

Oferta educațională USC poate fi consultată accesând: https://admiterea.usch.md/

Alege specialitatea care te reprezintă și fii student la tine #𝐀𝐂𝐀𝐒𝐀, alege #USC!

Alte date de contact ale Universității „B.P.Hașdeu” din Cahul:

*Acest articol este realizat în cadrul proiectului „Consolidarea capacităților instituționale de comunicare a Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, ce se desfășoară cu suportul Proiectului „Eu4Moldova: Startup City Cahul” implementat de ATIC, cu asistența financiară a Uniunii Europene în parteneriat cu Suedia. Conținutul acestui material reprezintă opinia exclusivă a autorului și nu reflectă neapărat poziția finanțatorilor.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.