Elon Musk a vândut acțiuni Tesla, în valoare de aproape 7 miliarde de dolari, pentru a ameliora conflictul cu Twitter 

ElonMusk
Foto: reuters.com

Multimiliardarul Elon Musk a vândut 7,92 milioane de acțiuni ale companiei Tesla, în valoare de aproximativ 6,9 miliarde de dolari, pentru a ameliora conflictele declanșate cu Twitter, scrie Reuters.

Potrivit publicației, Elon Musk a fost întrebat într-un tweet dacă acțiunile Tesla au fost vândute, la care multimiliardarul a răspuns că „da”, adăugând că banii ar putea fi necesari în cazul în care va trebui să încheie tranzacția pentru cumpărarea platformei Twitter pentru 44 de miliarde de dolari.

„În cazul (sperăm puțin probabil) în care Twitter forțează această tranzacție să se încheie și unii parteneri de capital nu ajung, este important să se evite o vânzare de urgență a acțiunilor Tesla”, a scris multimiliardarul pe Twitter.

Conform portalului, multimiliardarul este de departe cel mai mare acționar individual atât la Tesla, cât și la Twitter.

De altfel, acțiunile Tesla au crescut cu aproape 2 % înainte de miercurea trecută, 3 august, iar acțiunile Twitter Inc. au fost în creștere cu 16 % în ultima lună. De asemenea, mulți experți consideră că Elon Musk deține șanse mari de succes în instanța de judecată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente