Te muți la casă nouă și plătești până la 45% din suma apartamentului după darea în exploatare

Unicul dezvoltator din Chișinău care oferă oportunitatea exclusivă să procuri locuința dorită, să locuiești în ea și până la 45% din sumă să o achiți timp de câțiva ani, după predarea blocului în exploatare. 

Foto: Newton House

Mai mult, compania pune la dispoziție cele mai favorabile condiții de pe piața imobiliară din Moldova și o metodă unică de achitare.


Achiziția unui apartament este un pas important și o investiție semnificativă în viitorul familiei și al copiilor. Căutând ofertele de pe piață, ai putea să te confrunți cu o serie de întrebări. „Ce fac dacă nu am certificat de salariu? Cum cumpăr un apartament dacă nu sunt în țară la moment? Cum achit dacă nu dispun de suma necesară și creditul bancar nu este o soluție pentru mine? Cum procedez în cazul în care mă răzgândesc să păstrez proprietatea? Cum obțin garanția că blocul va fi predat în exploatare? Cum să găsesc apartament fără intermediari, astfel ca să beneficiez de cea mai avantajoasă ofertă?”

Dezvoltatorul NEWTON HOUSE Grădina Botanică a lansat mai multe oferte fără precedent și aduce, în continuare, pe piața imobiliară din Moldova condiții exclusive de achiziție, care permit fiecărui om să-și realizeze visul de a cumpăra propria locuință cu deplină încredere.

Stadiul lucrărilor efectuate și dinamica construcției – cea mai vizibilă certitudine de livrare a proiectului fără compromisuri

De la debutul proiectului, NEWTON HOUSE Grădina Botanică a menținut dinamica construcției. Într-un an au fost efectuate lucrări considerabile, au fost demolate construcțiile vechi industriale, au fost efectuate lucrări de săpare a fundației la o adâncime imensă de zece metri, instalațiile profesionale au injectat piloții cu ciment, s-au armat și betonat coloanele. Prima etapă a proiectului este în plină expansiune, iar în paralel, se lucrează la fundația celei de-a doua etape.

De menționat că întreg teritoriul destinat construcției are o suprafață de 9 hectare și aparține în exclusivitate dezvoltatorului. Acesta dispune de resurse financiare suficiente pentru a continua și finisa lucrările de construcție, fără a apela la credite bancare.

Oportunitate nemaiîntâlnită: cumperi locuința dorită, locuiești în ea și până la 45% o achiți timp de câțiva ani, după primirea actelor de proprietate când blocul deja va fi construit

NEWTON HOUSE Grădina Botanică garantează predarea blocurilor locative în exploatare nu doar prin continuarea lucrărilor de construcție cu ritm activ, dar și prin oferte unice de achitare. Pentru ca clienții să obțină și mai multă siguranță în investiția lor, dezvoltatorul oferă posibilitatea de a cumpăra bunul imobil printr-o metodă de achitare mai favorabilă decât creditele ipotecare: achitarea în rate, pe un termen de cinci ani, fără gaj, cu 0% dobândă — fixat pe întreaga perioadă a contractului de 5 ani, fără comisioane și supra plăți, direct de la dezvoltator.

Astfel, se facilitează accesul la propria locuință pentru cei care nu au fonduri suficiente, nu sunt eligibili la bancă, nu doresc să ia credite bancare și să achite dobândă sau costuri suplimentare, pentru diasporă și toți cei care au anumite temeri.

Imediat după finalizarea lucrărilor și predarea blocului locativ în exploatarea, proprietarii se pot muta în locuințe și au posibilitatea să locuiască și să plătească ratele în continuare. Compania așteaptă plata ratelor trimestriale egale pentru încă câțiva ani. Astfel, livrarea proiectului este garantată, deoarece plătești 45% din suma apartamentului după predarea în exploatare. În plus, dacă proprietarii se vor răzgândi să păstreze locuința, compania întoarce banii înapoi în orice stadiu al construcției sau la orice etapă a tranzacției.

Obține sfaturi detaliate cu privire la ofertele fără precedent și metoda de achitare direct de la reprezentanții oficiali NEWTON HOUSE adresa: str. Grădina Botanică 18, număr de contact: 076 01 49 85, website: newton.md/botanica


// console.log('no ads situation')