Ministrul Finanțelor lipsește de la prezentarea raportului activității Guvernului. Gavrilița: Până la sfârșitul lunii vreau să văd politica fiscală

Ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi, lipsește de la prezentarea raportului activității Guvernului, la un an de la preluarea mandatului. Prim-ministra Natalia Gavrilița a precizat că acesta este în concediu și că speră că va reveni cu forțe noi.

Foto: UNIMEDIA

Raportul de activitate al Ministerului Finanțelor a fost prezentat de Secretarul general al Ministerului Finanțelor, Dina Roșca, în lipsa ministrului Dumitru Budianschi.

„Domnul Budianschi va reveni din concediu cu forțe noi, eu sper. Eu am fost ministru al Finanțelor, de aceea știu că povara este foarte mare pe minister, dar totuși, până la sfârșitul lunii să avem rectificarea bugetară, să o consultăm în mod adecvat și în același timp, până la sfârșitul lunii vreau să văd politica fiscală, pentru că agenții economici așteaptă, ei au nevoie de predictibilitate. Contez pe forțele noi ale domnului ministru, să impulsionăm acest proces”, a menționat prim-ministra Natalia Gavrilița.

Cabinetul de miniștri prezintă, astăzi, raportul de activitate, la un an de guvernare


Pub